Pogledajte video novog slučaja vršnjačkog nasilja u Novom Pazaru: Preprečila put mlađoj učenici, pa počela da je davi

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Još jedan slučaj vršnjačkog nasilja dogodio se Novom Pazaru kada je, jedna učenica drugoj preprečila put na mostu koji vodi od škole do kuće napadnute devojčice.

Naime, društvenim mrežama kruži dokument na kom piše izjava jedne učenice petog razred OŠ “Ćamil Sijarić”, koja tvrdi da je da je doživela nasilje od starije učenice na putu od škole do kuće.

U objavi instagram stranice stop_nasilju1, uz fotografiju dokumenta piše, navodno, izjava majke devojčice koja je bila maltretirana od učenice osmog razreda.

Ove godine, 21. oktobra po završetku 7. časa u drugoj smeni, tačnije u 19 časova dok se vraćala iz škole, na mostu devojčica osmog razreda je preprečila put mojoj ćerki ne dozvoljavajući joj da pređe isti. Zbog čega ili zbog kojeg hira, nismo još uvek saznali. Pre toga, moja ćerka do tog nemilog događaja nije ni poznavala tu devojčicu koja ju je maltretirala, što se sve može potvrditi izjavama dece koja su bila prisutna na tom mostu. Moja ćerka je molila da je pusti, jer je to jedini prolaz – most koji deli školu do naše kuće. Nije odustajala od svoje namere i pored molbe mog deteta koja je inače četiri godine mlađa od nje. Pohađa peti razred osnove skole Ćamil Sijarić u Novom Pazaru – piše  u objavi.

Nakon toga, navodno, počinje i fizičko nasilje u vidu davljenja devojčice.

– Držeći obema rukama most, dete je pokušalo da se provuče ispod njenih ruku i tada je nasilnica uhvatila s leđa, držeći njen lakat ispod vrata mog deteta. Dete je došlo uplakano i uznemireno – piše u objavi.

Majka je, kako piše, s obzirom da je bio vikend otišla u školu u ponedeljak u nadi, kako se navodi u objavi, da će mirnim putem rešiti nemili događaj, šte ipak nije dogodilo.

– Sa roditeljima devojčice se nisam srela, ali sam dobila informaciju od pedagoga škole da mi je majka od devojčice poručila da će me tužiti kada uzme snimak sa bezbednosnih kamera i dokaže mi da smo mi klevetali i pored svih izjava dece koja su opisala ovaj događaj ovako. Rešila sam da prijavim policiji da zaštitim svoje dete. Od dana prijave još uvek ne znam da li će moje dete dobiti zaštitu i koliko dugo ću ja morati da je pratim do škole i iz škole – navedeno je u objavi.

Na društvenoj mreži objavljene su i fotografije na kojima se vidi da je čitav slučaj prijavljen nadležnim organima, kao i da je devojčicu potražila lekarsku pomoć.

Za sada se ne zna epilog događaja kao ni da li je pokrenut krivični postupak protiv devojčice koja je izvršila nasilje.

(Telegraf.rs)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker