Pazarac švercovao mobilne sa Kosova

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Carinici su 3. oktobra 2020. godine na administrativnom punktu Rudnica, sprečili krijumčarenje 16 novih mobilnih telefona i opreme čija je vrednost procenjena na gotovo 500.000 dinara.

Krijumcareni mobilni telefoni i oprema CP Rudnica

{module Oglas 1 – 2020}

Slučaj je otkriven u večernjim časovima, tokom redovne kontrole vozila na punktu Rudnica. Naime, oko 19 časova iz pravca APKiM pristigla je opel insignija novopazarskih registarskih oznaka kojim je upravljao srpski državljanin iz Novog Pazara.

Putnik je rekao da nema ništa da prijavi, ali je tokom pregleda automobila utvrđeno da je pokušao da prokrijumčari 16 mobilnih telefona marki ”samsung” i ”iphone”, opremu za mobilne telefone, kao i televizijski ruter.

{module Oglas 0 – 2020}

14 mobilnih telefona u originalnim pakovanjima, putnik je stavio na suvozačko sedište i prekrio ih jaknom, misleći da će na taj način moći da zakamuflira pokušaj šverca.

Međutim, detaljnim pregledom vozila, carinski službenici su pronašli ne samo te telefone, nego i dva koja su bez kutija bila ubačena u pregrade vrata.

Svi otkriveni telefoni i oprema, za koje je putnik rekao da mu je namera bila da ih  prodaje preko interneta, privremeno su zadržani do okončanja prekršajnog postupka.

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker