ON JE SPASIO ŽENU UPUCANU U PUCNJAVI! Hrabri policajac više puta nagrađivan

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

NOVI PAZAR – U današnjoj pucnjavi koja se dogodila ispred Policijske uprave Novi Pazar, pored ranjenog Mersudina K., povrede opasne po život zadobila je i slučajna prolaznica Meliha Muminović, 32 godine iz Novog Pazara.

mkhjzunmtz

Foto : Indeksonline

{module Oglas 1 – 2020}

Mersudin K. je civilnim vozilom prebačen u Opštu bolnicu Novi Pazar, a teško povređenoh Melihi u pomoć je prvi pritekao službenik Policijske uprave u Novom Pazaru Ivan Milojević.

On je povređenoj pružio prvu pomoć i pokušao da zaustavi krvarenje dok na lice mesta nije stiga ekipa hitne pomoći.

Kako navode očevici sa lica mesta, Milojević je istrčao iz prostorija Policijske uprave i ranjenoj Melihi pružio prvu pomoć.

“Ovaj hrabri policajac je svojim rukama pokušavao da zaustavi krvarenje, i držao ženu budnom, a Hitna služba je došla posle nekoliko minuta” – rekao nam je Rejhan iz Novog Pazara.

{module Oglas 0 – 2020}

Naporima hirurga novopazarske Opšte bolnice i ovog hrabrog policajca, ženi je spasen život.

Inače, Milojević je više puta pohvaljivan i nagrađivan od strane Grada Novog Pazara, Ministra unutrašnih poslova i Policijskih sindikata.

On je 2016. godine van dužnosti i nenaoružan, hitrom i hrabrom reakcijom savladao dvojicu nadača u centru Novog Pazara. U tom trenutku, ispred kafića pedestak metara od njega došlo je do pucnjave u kojoj je Haris U. potegao pištolj i počeo da puca ka Dž.Š., iako je u blizini bilo preko hiljadu ljudi. Tom prilikom Milojević je dobio plaketu za više herojskih dela od Policijskog sindikata.

Milojević je zbog izvanrednih rezultata i iskazane hrabrosti do sada više puta nagrađivan.

{module Oglas 2 – 2020}

Prvo mu je 2009. godine dodeljena Plaketa Novog Pazara zbog postignutih rezultata koje je u suzbijanju kriminala postigla patrola njegove jedinice interventne policije, da bi dve godine kasnije bio nagrađen od strane Ministra.

indeksonline.rs

 

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker