Komšije o zločinu kod Novog Pazara – „Najteže je saopštiti sinu da mu je deda ubio mamu“

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Selo Crnoče, koje se nalazi između Novog Pazara i Tutina i danas je u šoku nakon jučerašnjeg saznjanja da je juče u popodnevnim satima njihov komšija Džemo E. iz vatrenog oružja oko 15 sati, posle kratke svađe usmetio snaju Zumretu, a potom i sebe ispred porodične kuće u ovom selu.

Meštani ovog mirnog sela, u kojem do sada nikada nije bilo ni sličnih incidenata kažu da je Zumreta bila fina, porodična žena, da je svog sina koji je učenik osmog razreda, vaspitavala i trudila se da ga izvede na pravi put dok mu je otac na privremenom radu u inostranstvu.

Kako smo uspeli da saznamo, Zumretin muž i deveri su trenutno u inostranstvu na privremenom radu. A kako nam je rekao jedan od rođaka, nakon što se završi škola Zumreta je sa svojim sinom trebalo da ode kod muža u inostranstvo. Zumretina svekrva je u trenutku tragedije prema jučerašnjim informacijama bila u njivi, nedaleko od kuće.

Jedan od komšija nam je ispričao da Džemo nije bio u dobrim odnosima sa svojom suprugom, i da je navodno jedno vreme živeo na odvojenom spratu od svoje supruge, ali i da je takođe često bio i u zavađi sa Zumretom, iako je Zumreta prema rečima komšije bila dobra prema Džemu, pa je čak dok se Džemo nalazio u bolnici stalno obilazila lekare i molila ih da što bolje vode računa o njenom svekru.

Džemo se nedavno vratio iz bolnice, gde je imao operaciju, a komšija sa kojim smo razgovarali kaže da on a i ostale komšije sumnjaju da je imao i psihičke zdravstvene probleme:

“Skoro smo se videli, kad je izašao iz bolnice počeo je da priča kako sumnja da mu je neko postavio sihr (vrstu crne magije u Islamu prim. aut.) i da ga to muči, video sam odmah da nešto nije kako treba sa njim”, kratko je prokomentarisao jedan od meštana sela Crnoče.

Meštani, ali i rođaci najviše žale za sinom Zumrete, kažu da je najteži trenutak bio detetu saopštiti kad se vratio iz škole, da mu je deda usmrtio majku a potom sam sebe. (Nova.rs)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.