“BILI SU KAO ČETIRI JABUKE, OTIŠLI SU ZAJEDNO… TUGA JE NEOPISIVA” – Bolne reči amidže jednog od četvorice poginulih mladića kod Novog Pazara kidaju dušu

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Građani Novog Pazara i dalje su potreseni stravičnom nesrećom u kojoj su stradala četvorica drugova, Amel Ibrahimović (21), Mithat Hamidović (23), Senad Đerlek (22) i Amar Ujkanović (21).

Da podsetimo, saobraćajna nesreća dogodila se u nedelju uveče, kada je “golf” u kome su drugovi bili prešao na drugu stranu i udario u automobil u kome se nalazila tročlana porodica. Od siline udarca mladići su poginuli, a policija ih je izvlačila iz potpuno uništenog vozila. Drugovi su juče sahranjeni, a njihovi prijatelji su se na Fejsbuku oprostili od njih.

– Ne postoje reči utehe, neopisiva tuga. Da im Alah dragi podari najlepše mesto u dženetu, porodicama nadrealnu snagu i sabur da izdrže nenadonkadiv gubitak – napisala je jedna Novopazarka, a usledile su i druge potresne poruke:

– Ne mogu da verujem sta se dešava sa našom omladinom! Još četiri ugašena mlada života. Tuga do neba – navela je druga žena.

Novopazarci su ispričali i da su Amel, Mithat, Senad i Amur odrasli zajedno i da su se baš lepo družili maltene celog života.

– Bili su kao četiri jabuke. Na kraju su i otišli zajedno, tuga je neopisiva – kažu oni.

Ispred kuće Ibrahimovića juče je novinara Kurira dočekao amidža stradalog Amela.

– Šta nas snađe, šta doživesmo, ne dao bog nikome ovakvu žalost – jedva je izustio nesrećni čovek.

(Blic, Kurir)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker