HAOS u Novoj Varoši – Bivši predsednik opštine i načelnik okruga bacao i lomio inventar, skupština prekinuta

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Nova Varoš – Sednica SO Nova Varoš na kojoj je trebalo da se usvoji budžet za sledeću prekinuta je jer su odbornici opozicione grupe građana „Opstanak – zato što može bolje” na čelu sa Dimitrijem Paunovićem, nezadovoljni odlukom da njihovi predlozi amandmana ne budu uvršteni za dopunu dnevnog reda.

haos2 nova varosfotorina{module Oglas 1 – 2020}

Najpre su odbornici na čelu sa bivšim predsednikom opštine Dimitrijem Paunovićem izašli i blokirali govornicu, a zatim su pobacali stolove za kojim sede predsedavajući, njegov zamenik i sekretar skupštine.

Sednica je prekinuta a predsednik SO dr Branko Popović je nakon incidenta pozvao policiju.

„Nedopustivo je ponašanje dela opozicije, ali ja obećavam građanima da će se u našem lokalnom parlamentu raditi u skladu sa zakonom i Ustavom ove države kao i sa Poslovnikom o radu skupštine”, kazao je dr Popović.

{module Oglas 0 – 2020}

Sa druge strane Paunović tvrdi da je ovakav postupak bio iznuđen i da je u opštini Nova Varoš došlo do uzurpacija demokratije.

„Oni su nas toliko iziritirali da mi nismo imali drugog izbora, to što smo pobacali stolove i stolice to je jednan način, a ako treba bacićemo ih ponovo jer mi se moramo izboriti za glas naroda u ovoj skupštini”, kazao je Paunović.

Inače, Dimitrije Paunović je bio predsednik opštine Nova Varoš i načelnik Zlatiborskog okruga koga je na te funkcije imenovala Srpska napdna stranka, koja ga je potom, kako su tada naveli, zbog loših rezultata smenila sa svih funkcija, a Paunović je ubrzo formirao grupu građana i otišao u opoziciju.

{module Oglas 2 – 2020}

https://www.youtube.com/watch?v=xZbYLk41V7E

PPmedia i GZS

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker