Zlatara prodaje rolnu toaletnog papira za 3.999 dolara

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

U općoj panici oko koronavirusa, jedna zlatar je privukla pažnju svojom neobičnom ponudom. Zlatara Jared iz Las Vegasa prodaje rolnu toaletnog papira za 3.999 dolara.

fghze567z45

{module Oglas 2019 – U članku 1}

Kako bi dodatno začinila ovu neobičnu ponudu, uz toaletni papir zlatara poklanja zaručnički jednokaratni dijamantni prsten.

Ponuda i nije tako loša, ako se uzme u obzir da jednokaratno dijamantno prstenje košta i više, a da u prosječnom kućanstvu toaletni papir može trajati do pet dana, navodi News.
{module Oglas 2019 – U članku 0}
Panična kupnja toaletnog papira proširila se širom svijeta, a primijećena je u trgovinama u Velikoj Britaniji, SAD-u, Australiji. Uslijed straha od izolacije zbog koronavirusa, u supermarketima police s toaletnim papirom su ispražnjene, a masovno se kupuju i druge osnovne namirnice i proizvodi. Trgovine se suočavaju s nestašicom toaletnog papira i nameću kupcima ograničenja u pokušaju da osiguraju nabavu. U Las Vegasu, trgovine Costco i Target primijenile su ograničenja kupnje toaletnog papira, vode, sanitarija i papirnih salveta, navodi Las Vegas Review Journal.

{source}
<!– You can place html anywhere within the source tags –>

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FWilliamsburgJewelers%2Fposts%2F676737906400233&width=500″ width=”500″ height=”593″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allow=”encrypted-media”></iframe>
<script language=”javascript” type=”text/javascript”>
// You can place JavaScript like this

</script>
<?php
// You can place PHP like this

?>
{/source}

{module Oglas 2019 – U članku 2}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.