Žena u kući pronašla dvoglavu zmiju (VIDEO)

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Zmiju je nazvala “Dvostruka nevolja” te ju je odvezla u naučni centar, gdje je otkrila kako je njena zmija prava rijetkost

zmija

{module Oglas 1 – 2020}

Jeannie Wilson uživala je u svom domu u američkoj saveznoj državi Sjeverna Karolina sa prijateljima i porodicom kada je u kuću upao nepozvani dvoglavi gost.

“Uočila sam zmiju štakorašicu u jednoj od soba nakon što sam se kartala sa prijateljima i porodicom. Sin je otvorio vrata da uđe malo vazduha i vjerujem da je tada ušla i ona. Nikad nisam voljela zmije, ali kad sam je vidjela, srce mi je stalo”, ispričala je Jeannie, a piše Mirror.

{module Oglas 0 – 2020}

Naime, zmija je imala dvije glave, a takve zmije rađaju se jedna od 100.000. Jeannie se odmah sažalila nad životinjom.

“Ne znam ništa o zmijama, ali znala sam da nije otrovna. Rekla sam joj ‘niko te neće povrijediti’. Htjela sam da je odnesem negdje na sigurno” – ispričala je.

Zmiju je nazvala “Dvostruka nevolja” te ju je odvezla u naučni centar, gdje je otkrila kako je njena zmija prava rijetkost.

“Rekli su mi da je stara četiri mjeseca i da je u dobrom zdravstvenom stanju. Stavili su je u njen vlastiti terarij, a ona se odmah zavukla ispod kamena kao da je to njen dom”, ispričala je Jeannie.

{module Oglas 2 – 2020}

{source}<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fjeannie.simmons.77%2Fvideos%2F3607952949228499%2F&show_text=0&width=267″ width=”267″ height=”476″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true”></iframe>{/source}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker