Žena napravila mužu kafanu u dvorištu porodične kuće da ne mora ići u drugu

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Davno je rečeno “ako ne možete pobijediti neprijatelja – pridružite mu se” tako je i u ljubavi.

kafana covjek e1575724574327

{module Oglas 2019 – U članku 1}

Paul Tapper, inženjer iz Newton Abbota u Velikoj Britaniji oduvijek je obožavao odlaziti u lokalni pub, ali njegova supruga Jayne (48) smatrala je da tamo provodi previše vremena pa mu je pub izgradila u dvorištu porodične kuće. Nazvala ga je ‘ The Doghouse Inn’.Ova majka troje djece i medicinska sestra po struci, osim što voli vidjeti supruga bliže kući, kaže da će u vlastitom pubu organizovati i zabave za prijatelje i porodicu. Moj suprug Paul je oduvijek volio svako malo skočiti u lokalni pub i nikako ga nisam mogla zadržati kod kuće, piše Mirror.

muz zena kafana pice e1575724410984

I tako, razmišljala sam i došla do ideje sagraditi vlastiti u dvorištu. Kada me pitaju gdje mi je suprug, kažem im ‘u kućici za pse’ (doghouse) – ispričala je. Otkrila je i koliko  je to koštalo – Najskuplje je bilo izravnati dvorište i to je koštalo 15.000 funti (oko 44.870 maraka), a početna gradnja kabine došla je oko 2700 funti (oko 6.325 maraka).

{module Oglas 2019 – U članku 0}

dvoriste e1575724473756

Što se tiče uređenja, pokušala sam to napraviti što jeftinije koristeći se društvenim mrežama i preprodavačima – rekla je i dodala kako nije mogla odoljeti pa je nabavila i crkvenu klupu za sjedenje te igricu svemirskih napadača za još 650 funti (oko 1.500 maraka), kako bi pub izgledao autentično. Vlastitim pubom nije oduševljen samo Jaynin suprug već i djeca – Tom (31), Lorren (24) i Jack (26), koji kažu da će dugoročno uštedjeti novac na alkoholu jer će se družiti u vlastitom pubu.

– I Paul će dovoditi svoje društvo. Čini se da ćemo uvijek biti zauzeti – rekla je Jayne i dodala da i dalje sitnicama ukrašava pub, kada naiđe na nešto zgodno. – Volim boraviti tamo i s veseljem bih mnoge noći provodila u našem pubu – zaključila je.

{module Oglas 2019 – U članku 2}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker