Vozačica se namjerno ”zakucala” u Jeep i spasila tri života (VIDEO)

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Na snimci je zabilježen jureći Jeep kojim je upravljao pijani 23-godišnjak Ernesto Oveso kako juri kroz crveno svjetlo na raskršću

sudar 2
{module Oglas 2019 – U članku 1}

Policija iz Phoenixa (SAD) objavila je snimku nadzorne kamere na kojoj je zabilježen neobičan sudar u kojem na kraju niko nije teže stradao, iako je sve vodilo teškoj tragediji. Na snimci je zabilježen jureći Jeep kojim je upravljao pijani 23-godišnjak Ernesto Oveso kako juri kroz crveno svjetlo na raskršću.

U tom trenutku cestu su prelazili roditelji s djetetom u kolicima, a Jeep je naletio tolikom brzinom da se nisu stigli snaći. Život im je u zadnji trenutak spasila 27-godišnja vozačica koja se svojim automobilom zabila u jureći Jeep i tako ga skrenula s putanje.

{module Oglas 2019 – U članku 2}

Policija je na Twitteru objavila snimku nesreće uz tekst:

”Anđeo u obliku automobila Chevy Cruz vjerovatno je spasio živote roditelja i djeteta koji su prelazili cestu. Nedužna vozačica bit će OK, a pijani vozač koji je prošao kroz crveno je uhapšen.”

Pogledajte video :

{module Oglas 2019 – U članku 0}

{source}
<!– You can place html anywhere within the source tags –>

<blockquote class=”twitter-tweet” data-lang=”hr”><p lang=”en” dir=”ltr”>An angel in the form of a Chevy Cruz may have saved the lives of a couple pushing a stroller through a Phoenix crosswalk at 53rd Ave &amp; Indian School.<br><br>The innocent driver will be OK. The red-light runner was arrested for DUI. <a href=”https://t.co/Ypz8AQZrmi”>pic.twitter.com/Ypz8AQZrmi</a></p>&mdash; Phoenix Police Department (@phoenixpolice) <a href=”https://twitter.com/phoenixpolice/status/1187096824491806721?ref_src=twsrc%5Etfw”>23. listopada 2019.</a></blockquote>
<script async src=”https://platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>

<script language=”javascript” type=”text/javascript”>
// You can place JavaScript like this

</script>
<?php
// You can place PHP like this

?>
{/source}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex