VIDEO iz Crne Gore / Dva vozača preticala u tunelu Sozina, jedan nije imao položen vozački

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Policija je identifikovala i pred Sudom za prekršaje u Baru procesuirala dva vozača koji su grubo kršili saobraćajne propise preticanjem kolone vozila u tunelu Sozina.

Capture 3

{module Oglas 1 – 2020}

Utvrđeno je da jedan od vozača nije imao ni položen vozački ispit.

“Protiv E.B. (27) iz Podgorice je podnijet zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka. Takođe, prekršajna prijava je podnijeta i protiv A.LJ. (33) iz Tuzi. Osim toga, ovo lice nije imalo ni položen vozački ispit”, navode u policiji.

Pogledajte video :

{module Oglas 0 – 2020}

{source}<blockquote class=”twitter-tweet”><p lang=”und” dir=”ltr”>Policija je identifikovala i pred Sudom za prekršaje u <a href=”https://twitter.com/hashtag/Bar?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw”>#Bar</a> procesuirala dva vozača koji su grubo kršili saobraćajne propise preticanjem kolone vozila u tunelu &quot;Sozina.<br>Utvrđeno je da jedan od vozača nije imao ni položen vozački ispit. <a href=”https://t.co/LTTpSczzQb”>pic.twitter.com/LTTpSczzQb</a></p>&mdash; Uprava policije Crne Gore (@PolicijaCG) <a href=”https://twitter.com/PolicijaCG/status/1308007828267954183?ref_src=twsrc%5Etfw”>September 21, 2020</a></blockquote> <script async src=”https://platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>{/source}

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker