Upala na vjenčanje i viknula mladoženji: ”Nosim tvoje dijete” (Video)

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Mnogi su se pitali šta se dogodilo nakon toga, a na TikToku pojavio se i nastavak. Ceremonija je nastavljena

vjencanjeeee

{module Oglas 1 – 2020}

Snimak na kojem se vidi kako je navodna trudna ljubavnica upala na svadbu i vikala mladoženji da nosi njegovu bebu postala je hit na TikToku.

“Zbilja, Anthony? Pravit ćeš se da me ne poznaješ? Nisi uzeo lijekove danas?” čuje se žena na snimci koja je uzurpirala vjenčanje. “I imam tvoje dijete ovdje. Anthony, znam da me čuješ”, nastavlja žena.

I dok se mladenka i mladoženja odbijaju okrenuti i suočiti s njom, djeveruša za koju se čini da je mladenkina kćerka bacila je cvijeće prema ženi. “Bolje da odeš s vjenčanja moje mame, šta nije u redu s tobom?” vikne joj.

Video nastao u Detroitu pogledalo je gotovo 10 miliona ljudi, a podijeljen je i na Redditu.

Mnogi su se pitali šta se dogodilo nakon toga, a na TikToku pojavio se i nastavak. Ceremonija je nastavljena, a svećenik je morao ohrabriti šokirane goste da plješću nakon što je proglasio par mužem i ženom.

Pogledajte video :

{module Oglas 0 – 2020}

{source}<blockquote class=”tiktok-embed” cite=”https://www.tiktok.com/@danielleondemand/video/6855274780011089158″ data-video-id=”6855274780011089158″ style=”max-width: 605px;min-width: 325px;” > <section> <a target=”_blank” title=”@danielleondemand” href=”https://www.tiktok.com/@danielleondemand”>@danielleondemand</a> <p>Pregnant ??side chick crashes wedding <a title=”foryoupage” target=”_blank” href=”https://www.tiktok.com/tag/foryoupage”>##foryoupage</a> <a title=”drama” target=”_blank” href=”https://www.tiktok.com/tag/drama”>##drama</a> <a title=”wedding” target=”_blank” href=”https://www.tiktok.com/tag/wedding”>##wedding</a> <a title=”sidechick” target=”_blank” href=”https://www.tiktok.com/tag/sidechick”>##sidechick</a></p> <a target=”_blank” title=”♬ original sound – danielleondemand” href=”https://www.tiktok.com/music/original-sound-6855274776953490182″>♬ original sound – danielleondemand</a> </section> </blockquote> <script async src=”https://www.tiktok.com/embed.js”></script>{/source}

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker