“TO, GIGO, BRATE!” Krečili su stan, a onda je MOLER SJEO ZA KLAVIR i raspalio po dirkama: Još kada su ostali pustili glas… Ludilo! (VIDEO)

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Moleraj u jednom stanu pretvorio se u koncert! I to kakav! Snimak je naravno završio i na društvenim mrežama i odmah postao viralan.

Niko se nije nadao ovakvoj pauzi u molerajskim radovima u jednom stanu. Nije poznato gde je snimak tačno nastao, ali se na njemu čuje domaći narodnjak.

Radovi su bili u toku, a onda je jedan od radnika sklonio platno kojim je pianino bio prekriven kako se ne bi isprljao od farbe, otvorio ga i zasvirao, a zatim su svi ostali radnici zapevali!

“To Gigo, brate!” čuje se na snimku kada je maestro započeo svoj nastup.

Mnogi korisnici društvenih mreža složili su se da veliki broj telentovanih ljudi često pored svog izabranog poziva rade dodatne poslove ili se čak ni ne bave poslom koji vole i ili su se za njega školovali već ih je život poveo drugačijim putem.

“Ko zna koliko talentovanih umetnika radi sasvim druge poslove da obezbedi porodici normalan život jer nije mogao da se školuje i usavršava” ,”Sve kulturni, obrazovani umetnici rade fizikaliju po svetu i pa tako i kod nas”… nizali su se komentari.

Da je talentovani moler uspeo i da razveseli sve korisnike društvenih mreža pokazuju i brojni drugi komentari.

“Ja bi ove ostavio da mi rade i za Novu Godinu”,”Čovek peva bolje nego 90 posto onih sa televizije!”, “Ma car je!”,”Ovo je umetnost”, “Samo pevaj, druže”…

Izvor:Blic

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker