STJUARDESA OTKRIVA “PRLJAVE” TAJNE ove profesije: “Sve bi da rade ovaj posao, ali kad otkriju OVO beže glavom bez obzira”

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Kristina Grabež je vrlo popularna na Instagramu i TikToku gde snima zanimljive videe opisujući posao kojim se bavi.

Neretko se radi o zanimljivim snimcima gde opisuje kako prepoznaje Balkance među putnicima, koje su pogodnosti leta u prvoj klasi, ali kako ništa u životu nije samo cveće i proleće, otkrila je i najveće mane svog zanimanja.

Kristina ima preko 43.000 pratilaca, a njeni pratioci obožavaju sadržaj koji ona plasira. Ljude zaista često zanima šta se dešava u avionu, da li se dešavaju neke nepridvidive situacije, ali i sa čime se sve susreću žene koje se nalaze u ulozi stjuardese.

Tako da, ako vam je ovo posao iz snova, Kristina skreće pažnju ipak na neke nepogodnosti koje vas mogu odvratiti od ovog zanimanja.

Kroz dva snimka pod nazivom “Da li i dalje želiš da budeš stjuardesa ili stjuard?” i “Šta sve muči stjuardese”, Kristina je objasnila šta je ono što smeta devojkama i sve se može pronaći na njenom TikTok profilu.

– Sve bi da budu stjuardese dok ne shvate čišćenje wc-a, buđenje u dva ujutru, rad tokom svih praznika, neželjeni flert i prekomernu seksualizaciju profesije, hroničnu neispavanost, opadanje kose, gojenje od avionske hrane, izloženost radijaciji i virusima, napisala je Kristina.

Stjuardese i stjuarti su osobe čiji je zadatak da osiguraju sigurnost i udobnost putnika tokom leta, a takođe i da spremaju i služe obroke i napitke, komuniciraju sa putnicima i posadom, daju važna bezbednosna uputstva i održavaju unutrašnjost aviona urednom tokom leta.

Zato se mnogi ovim poslom bave samo dok su mladi, ali neki tvrde da i na sav umor zaboraviš onog trenutka kada se naspavaš i kada je vreme za odlazak na neku novu destinaciju.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker