Sablasna slika iz Mekke: Harem K’abe potpuno prazan

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Saudijska Arabija zabranila je hodočašće na svetim mjestima zbog straha od širenja koronavirusa, a nekoliko desetina građana ove zemlje zaraženo je ovim virusom.

mekka kaba prtscr

{module Oglas 2019 – U članku 2}

Najviše stranih hodočasnika posjećuju Medinu i Mekku, kako bi obavili umru, hodočašće koje podrazumijeva posjetu svetim islamskim mjestima.

Rijaset Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini, odnosno Ured za hadž i umru obavijestio je danas vjernike koji su trebali krenuti na umru 12. i 13. marta da se njihov put u Mekku i Medinu odgađa zbog zabrane posjete koju je Saudijska Arabija donijela.

Izvinjavajući se onima koji su doživjeli neugodnosti otkazivanjem putovanja zbog pomenute suspenzije, Ured izražava svoju opredjeljenost za pružanje najbolje moguće usluge, čemu i korisnici usluga Ureda svjedoče.

{module Oglas 2019 – U članku 0}

„Svi prijavljeni za putovanje na umru svoje dokumente i uplaćeni novac mogu preuzeti u prostorijama Ureda za hadž i umru u Sarajevu“, poručili su iz Ureda za hadž i umru.

A iz Mekke nam je danas stigao i video koji je objavljen na Twitteru, a koji prikazuje potpuno prazan harem K’abe, najsvetijeg mjesta muslimana , koji se nalazi u Mekki.

Mjesto koje inače vrvi od vjernika, kojih ima na desetine hiljada, sada izgleda potpuno prazno.

{module Oglas 2019 – U članku 1}

 {source}
<!– You can place html anywhere within the source tags –>
<blockquote class=”twitter-tweet”><p lang=”und” dir=”ltr”>? <a href=”https://t.co/981uDyZuAo”>pic.twitter.com/981uDyZuAo</a></p>&mdash; Rouhan Imran| روحان عمران (@RouhanImran651) <a href=”https://twitter.com/RouhanImran651/status/1235639217717415937?ref_src=twsrc%5Etfw”>March 5, 2020</a></blockquote> <script async src=”https://platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>

<script language=”javascript” type=”text/javascript”>
// You can place JavaScript like this

</script>
<?php
// You can place PHP like this

?>
{/source}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker