Poljoprivrednik iz Srbije: Nema sumnje, video sam crnog pantera

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Prvobitno je oklijevao da slučaj prijavi policiji, jer je mislio da će mu se lokalno stanovništvo smijati
JP “Vojvodinašume” jučer je izdala saopćenje u kojem se upozoravaju građani Apatina da je uočen opasni predator crni panter. U saopćenju su naveli da, ukoliko ga neko uoči, bi trebalo da obavijesti nadležnu policiju.

Iz Šumske uprave za Apatin su za N1 rekli kako su saopćenje izdali na zahtjev policije, iako njihove službe na terenu koje pokrivaju nisu uočile niti predatora, niti tragove koje bi ukazivale na njegovo prisustvo u Apatinskom ritu, poput otisaka ili kostiju životinja koje je pojeo predator.

No, poljoprivrednik iz Apatina Petar Sladić tvrdi da je crnog pantera vidio u nedjelju 6. novembra, prilikom sjetve na svojoj njivi, koja se nalazi na atarskoj tromeđi Apatina, Sonte i Svilajeva.

Sladić je rekao da nema sumnje da je to bio crni panter. On je inače bivši lovac, pa kaže da dobro poznaje anatomiju lokalne divljaci. Međutim, oklijevao je da slučaj prijavi policiji, jer je mislio da će mu se lokalno stanovništvo smijati. Slučaj je prijavio onda kada je čuo još nekoliko lokalaca koji su rekli da su vidjeli ovog opasnog predatora, prenosi N1.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker