Policajac u BiH na urnebesan način objašnjava migrantima šta će se desiti ako narodu ”prekipi” (Video)

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

S obzirom na to da je u Krajini trenutno najgora situacija kada je riječ o migrantskoj krizi gdje su vlasti i građani ovog dijela BiH pred krajem strpljenja, na društvenim mrežama se pojavio krajnje urnebesan video u kojem policajac na zanimljiv način pokušava ostvariti komunikaciju s migrantima.

FGNFGHHE

{module Oglas 1 – 2020}

Naime, na videu jedan od krajiških policajaca evidentno se trudi dočarati šta će se desiti migrantima ukoliko nastave praviti probleme. Objasnio im je da im u tom slučaju ni policija neće moći pomoći.

S obzirom na to da policajac očigledno nije najbolji poznavalac engleskog jezika, trudio se uz kombinaciju njega, bosanskog, ali i arapskog objasniti migrantima šta će se desiti ako građanima zbog nezadovoljstva i teške situacije “prekipi”.
{module Oglas 0 – 2020}
“Ako dođe masa, biće džihad…prvo nas police, Bosnian people, trrr, puška tandžara, trrrr. Dženaza, odmah merhum ja, meni, tebi, njemu. Kamp Miral, Bira, Lipa zapaliti, vatra”, objašnjava policajac i pita drugog policajca kako se na engleskom kaže vatra pa nastavlja: “Fire, bum, Bosnian people”.

Ovaj video je nasmijao javnost kako u Krajini, tako i širom BiH, i tako nakratko skrenuo misli s problema s kojima se bore ljudi koji žive u ovom dijelu naše zemlje.

Podsjećamo da je Vlast Unsko-sanskog kantona krajem sedmice odlučila zabraniti ulazak autobusa s migrantima na to područje. Također, i policijske patrole kontrolišu sva vozila koja prilaze Ključu, a građani su zbog ove teške situacije protestovali u Velikoj Kladuši.

{module Oglas 2 – 2020}

{source}<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FGPMaljevac%2Fvideos%2F313576096561314%2F&show_text=0&width=266″ width=”266″ height=”476″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true”></iframe>{/source}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker