Pijana žena (34) posle žučne rasprave sa društvom naručila taksi do UKRAJINE da “pomogne narodu”: Ne seća se subote uveče, ali kad se probudila i pogledala telefon nije mogla da dođe sebi

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Leoni Fildes iz Mančestera posle provoda sa prijateljima u subotu uveče i debate o napadu Rusije na Ukrajinu naručila je taksi do ratne zone.

Leoni (34), majka dvoje dece, priznala je da je popila nekoliko “ružičastih pića” i nekoliko kratkih pića. Svesna da ja pripita odlučila je da naruči uz pomoć aplikacije Ubor prevoz, ali ne do svog doma. Ona nije unela adresu na kojoj živi, već kao poslednju destinaciju izabrala je Ukrajinu.

Procena taksi službe je bila da će vožnja koštati oko 4.500 evra i da nema dovoljno sredstava na kartici.

Leoni, kako piše “Daily Mail”, tvrdi da se sutradan prisetila šta se desilo kad ju je banka nazvala jer je navodno taksista devet puta pokušao da skine novac sa kartice.

Naime, taksista je prihvatio vožnju do Ukrajine i pokušao da naplati imaginarnu vožnju od Velike Britanije do Ukrajine. Leoni kaže da je srećna što nije imala “dovoljno” novca na kartici jer bi u protivnom bilo skinuto još novca.

“Sutradan se nisam ničega sećela, samo pojedinih događaja. Gospode Bože, imam 34 godine i treba da se ponašam tako”, rekla je Leoni.

Banka je sutradan ujutru reagovala jer je posumnjala da neko pokušava da iskoristi karticu i skine sva moguća sredstva sa nje.

“Ne znam kako je taksi aplikacija dozvolila da naručim vozilo do ratne zone”, rekla je Leoni.

Iz organizacije Uber koju je angažovala Leoni za prevoz izjavili su da će istražiti slučaj i šta se tačno dogodilo u subotu uveče.

Preuzeto:zena.blic.rs

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker