Pandemija / Predložio da se u Srbiji momentalno isključe drušvene mreže

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Marketinški stručnjak Nebojša Krstić je u svojoj kolumni u Blicu predložio, s obzirom na to da je proglašeno vanredno stanje u Srbiji zbog pandemije COVID-19, da se Twitter, Facebook i YouTube momentalno isključe u ovoj zemlji i budu isljučeni dok traje vanredno stanje, prenosi agencija Beta.

Fb marketing Pixabay

{module Oglas 2019 – U članku 2}

Krstić je naveo da “na internetu postoji dobro organizovana grupa tzv. opinion makera koji sipaju otrov, lažne vijesti i dezinformacije 24/7”.

“Ako se mora vršiti dezinfekcija prostorija u kojima postoji infekcija, neophodno je izvršiti i deratizaciju javnog prostora od svih koji svjesno, namjerno i organizovano obmanjuju građane i destabiliziju sistem njihove zdravstvene zaštite”, naveo je Krstić i dodao da je u akciji Sablja bilo uhapšeno 11.000 ljudi, a da bi, u akciji koju je nazvao “Dezinfekcija i deratizacija”, “bilo dovoljno privesti desetostruko manje”.
Predsjednica Centara za pravosudna istraživanja (CEPRIS) Vida Petrović Škero rekla je u ponedjeljak za agenciju Beta da su postojale pravne osnove za uvođenje vanredne situacije, ali da vanredno stanje znači oduzimanje prava slobode govora, što može uticati na medije.

{module Oglas 2019 – U članku 1}

Prenosi: Beta

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker