Paketić marihuane pronađen u nosu muškarca 18 godina nakon što ga je prokrijumčario

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

sdfghjhgfdsfgh

{module Oglas 2019 – U članku 2}

Prema riječima tima koji je o slučaju izvještavao u British Medical Journalu, muškarac je od svoje djevojke koja ga je posjetila u zatvoru primio marihuanu umotanu u balon.

Stavio je paketić u desnu nosnicu kako bi izbjegao da ga stražari otkriju, ali kasnije je nije mogao izvući, jer je paket ubacio dublje u šupljinu. Iako je patio od hronične infekcije sinusa i simptoma začepljenja nosa, muškarac je vjerovao da je ušmrkao paketić.

Tokom narednih 18 godina, paket se razvio u rinolit, kamen koji se formira oko stranog tijela u nosnoj šupljini kroz sporo odlaganje soli kalcja i magnezija. Rinolit je uklonjen iz nosa ovog muškarca pod općom anestezijom, a naknadno istraživanje otkrilo je da sadrži “gumenu kapsulu koja sadrži degeneriranu biljnu materiju”.

{module Oglas 2019 – U članku 1}
“Nakon praćenja i specifičnog ispitivanja pacijent se uspio prisjetiti incidenta koji se desio 18 godina prije, dok je bio u zatvoru. Bio je nesvjestan prisustva paketa sve dok mu nije predstavljen neobičan izvještaj iz histopatologije”, navodi se u izvještaju.

Tri mjeseca nakon uklanjanja neočekivanog stranog tijela muškarac je kazao da se potpuno riješio neugodnosti u nosu. Napomenuli su da se većina slučajeva krijumčarenja droge u zatvorima vrši gutanjem paketa.

{module Oglas 2019 – U članku 0}

Izvor:Klix

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker