OTAC 3 DECE OPOMENUO SVE TATE! Ona je nosila vaše DETE, a sada mora i da brine o njemu! Dužni ste da uradite MAKAR OVO

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Ted Gonder (29) otac je troje dece. Sa 24 godine nije ni sanjao da će sa suprugom Franciskom u kratkom roku osnovati petočlanu porodicu, a u svemu tome mnogo toga je naučio.

asdfgrthzjkijhgfds

{module Oglas 2019 – U članku 2}

Iskrenom objavom otkrio je šta bi poručio mlađem sebi. To je zapravo poruka svim očevima kako da se odnose prema partnerki od pozitivnog testa na trudnoću, pa i kasnije, kad beba stigne na svet.

“Žena nosi bebu u stomaku devet meseci. Zato je vi nosite na svom stomaku devet meseci kad god imate priliku. Ne samo da ćete njoj pomoći da se oporavi, nego ćete se povezati s detetom kako ne možete ni da zamislite”, napisao je Ted.

“Žene doje i to je divno i ispunjava ih, ali i iscrpljuje. Zato promenite svaku pelenu koju možete. Od prve pa nadalje. Brzo ćete zaboraviti da je to odvratno, a supruga neće moći da se požali da ste odsutni i ne pružate joj podršku”, dodao je.

{module Oglas 2019 – U članku 0}

{source}
<!– You can place html anywhere within the source tags –>
<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Ftedgonder%2Fposts%2F10157118958871201&width=500″ width=”500″ height=”697″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allow=”encrypted-media”></iframe>

<script language=”javascript” type=”text/javascript”>
// You can place JavaScript like this

</script>
<?php
// You can place PHP like this

?>
{/source}

Nakon toga je poručio da partnerke ujutro dočekate sa šoljicom beskofeinske kafe.

“Celu noć je bila budna i hranila dete i to će joj pomoći da započne dan”, rekao je.

Osim toga, navodi da je važno boljoj polovini dati do znanja da je lepa jer su žene nakon porođaja kritične prema svom telu i nesigurne.

“Podsetite je da je superheroj! U njoj su se doslovno pomerili svi organi i dobila je 20 kilograma da bi na svet donela dete koje je vaš dar. Pomozite joj da prevlada probleme i fokusira se na pozitivne ciljeve”, kaže Gonder.

{module Oglas 2019 – U članku 1}

{source}
<!– You can place html anywhere within the source tags –>
<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Ftedgonder%2Fposts%2F10157087437391201&width=500″ width=”500″ height=”709″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allow=”encrypted-media”></iframe>

<script language=”javascript” type=”text/javascript”>
// You can place JavaScript like this

</script>
<?php
// You can place PHP like this

?>
{/source}

Poslednji njegov savet nije ništa manje važan od prethodna četiri.

“Hormoni luduju i pre i nakon porođaja. Ponekad neće biti svoja i reći će stvari koje uopšte ne bi izgovorila da nije pod uticajem hormona. Setite se da vi sada morate da budete stena. Ona će ubrzo biti ona stara i sigurno želite da vam bude zahvalna što ste bili snažni kad ona nije”, zaključio je.

Njegova objava prikupila je hrpu reakcija, a Tedu su se mnogi stranci zahvalili na emotivnoj poruci koju je preneo.

Izvor.Kurir

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.