Osvojio je 11 miliona eura na lotu, danas je drvosječa i nema prebijene

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Danas, kad je ostao bez svega, kaže da je sretniji, ali bi opet sve ponovio jer su mu dani kad je bio milioner bili zaista sjajni

michael carroll

{module Oglas 2019 – U članku 1}

Britanac Michael Carroll 2002. godine na lotu je dobio gotovo 10 miliona funti, odnosno više od 11 miliona eura te mu je dobitak potpuno promijenio život. Moglo bi se reći da je Carroll lovu potrošio na prostitutke i drogu, a ostalo spiskao na gluposti. Šalu na stranu, osam godina nakon dobitka na lotu tip nije imao prebijene pare, a danas, 16 godina kasnije radi kao drvosječa.

“Zabava je sada gotova i moram priznati da mi je drago. Puno je lakše živjeti s 40 funti sedmično nego s milionima. Želim naći posao i zarađivati novac kao i ostali ljudi”, kazao je propali milioner.

{module Oglas 2019 – U članku 0}

Osam godina nakon dobitka Carroll je već spiskao sve. Dnevno je na drogu trošio više od dvije hiljade eura, a njegova kuća mjesecima je bila lokacija za orgijanje i drogiranje do besvijesti. Kaže da je spavao s 4000 prostitutki, a iz obijesti je kupovao skupe automobile i razbijao ih. Njegovi susjedi su svjedočili da je kuća uvijek bila puna golih žena koje su na pladnju nosile kokain, a on kaže da je drogiran mogao biti budan četiri dana i četiri noći.

Danas, kad je ostao bez svega, kaže da je sretniji, ali bi opet sve ponovio jer su mu dani kad je bio milioner bili zaista sjajni.

{module Oglas 2019 – U članku 2}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker