Ostavlja ključ ispod otirača kako bi ga lopovi pronašli (VIDEO)

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

U snimku koji ima više od 4.1 miliona lajkova Alex Biron objašnjava zašto ostavlja ključ ispod otirača – na vrlo očitom mjestu.

590839e6 eeae 4334 b329 b6e3ef205645

{module Oglas 1 – 2020}

Snimak s TikToka čiji autor ostavlja ključ ispod otirača lopovima postao je viralan na društvenim mrežama.

U snimku koji ima više od 4.1 miliona lajkova Alex Biron objašnjava zašto ostavlja ključ ispod otirača – na vrlo očitom mjestu.

Biron kaže da je ideju dobio dok je stajao na svom prilazu.

– Htio sam upakovati misterij i inspiraciju u jedan video – rekao je Alex za Bored Pandu.

Alex kaže kako se u području u kojem živi redovno događaju provale i upravo zbog toga sakrio je ključ na tako očito mjesto. “Svakih šest mjeseci do godinu primijetim da je ključ nestao”, objašnjava u snimku.

{module Oglas 2 – 2020}

– No evo u čemu je stvar. To nije ključ moje kuće. Ne otključava ništa ovdje. Ako provalnik pronađe taj ključ, dogodit će se trenutak između radosti koju osjeća misleći da će ući do razočaranja kad shvati da ipak neće … I nadam se da će to dovesti do trenutka kad će pomisliti šta radi sa svojim životom. I možda će se promijeniti – nastavlja Alex.

Zatim je objasnio kako ključ zapravo otvara sef u banci u Vancouveru.

– Ako neko od lopova vidi ovaj TikTok, pogledajte broj na tom ključu. On otvara sef u banci West End Vancity u Vancouveru. Unutra je nešto novca, self-help knjiga i šansa za započeti novi život. Sretno! – poručio je.

Alex kaže kako je mala vjerovatnost da će neko zaista iskoristiti ključ, ali kaže kako je presretan jer je njegov video postao viralan jer mu je jučer bio i rođendan, a i šansa da neko iskoristi ključ, sad se povećala.

Pogledajte video :

{module Oglas 0 – 2020}

{source}<blockquote class=”tiktok-embed” cite=”https://www.tiktok.com/@everydayalex/video/6893222754221296897″ data-video-id=”6893222754221296897″ style=”max-width: 605px;min-width: 325px;” > <section> <a target=”_blank” title=”@everydayalex” href=”https://www.tiktok.com/@everydayalex”>@everydayalex</a> <p>Imagine if someone duets this <a title=”fyp” target=”_blank” href=”https://www.tiktok.com/tag/fyp”>#fyp</a> <a title=”viral” target=”_blank” href=”https://www.tiktok.com/tag/viral”>#viral</a> <a title=”comedy” target=”_blank” href=”https://www.tiktok.com/tag/comedy”>#comedy</a> <a title=”motivationmonday” target=”_blank” href=”https://www.tiktok.com/tag/motivationmonday”>#MotivationMonday</a></p> <a target=”_blank” title=”♬ original sound – Alex Biron” href=”https://www.tiktok.com/music/original-sound-6893222771183094530″>♬ original sound – Alex Biron</a> </section> </blockquote> <script async src=”https://www.tiktok.com/embed.js”></script>{/source}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker