Originalne ideje iz učionica: Đaci u Kini nose krila kako bi održali distancu

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Iako su države dale smjernice za održavanje nastave kako bi se spriječilo širenje zaraze koronavirusom, nastavnici širom svijeta upotrijebili su maštu najbolje što su mogli kako bi školska godina đacima bila što veselija.

fdghrz567z5

{module Oglas 1 – 2020}

Nova školska godina je iza ugla, a prosvjetnim radnicima koronavirus otežava posao i pripreme za početak nastave. Zbog toga su učinili sve kako bi djeci socijalna distanca što lakše pala.

Tako u jednoj od škola u Kini učenici nose krila kako bi držali distancu, dok su u drugoj školi stolovi pretvoreni u autiće u kojima djeca sjede za vrijeme nastave. Genijalnu ideju učitelji su realizirali i kada su svakom djetetu u učionici napravili vlastiti brodić za čitanje, piše Bored Panda.

{source}<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fcraftymorning%2Fposts%2F2956403094602765&width=500″ width=”500″ height=”567″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allow=”encrypted-media”></iframe>{/source}

{module Oglas 0 – 2020}

Ima tu još puno originalnih ideja, poput toga da su učionice pretvorili u plažu, učiteljski stol u svemirski brod, a u nedostatku rekvizita jedna odgajateljica se odlično snašla i s plastičnim sjedalicama i kutijama.

{source}<blockquote class=”twitter-tweet”><p lang=”en” dir=”ltr”>Omg… Book Boats!! How great is this? <a href=”https://t.co/chDYxRgjIH”>pic.twitter.com/chDYxRgjIH</a></p>&mdash; Allie Myers D26Q (@A_Principal159Q) <a href=”https://twitter.com/A_Principal159Q/status/953836005282467840?ref_src=twsrc%5Etfw”>January 18, 2018</a></blockquote> <script async src=”https://platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>{/source}

Dok učenici i djeca jedva čekaju da se vrate u vrtiće i škole, učitelji, odgajatelji i roditelji zabrinuti su zbog širenja koronavirusa kojeg je teško obuzdati u takvim kolektivima, ali činjenica je da se trude na najbolji mogući način.

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker