”Objavila sam snimak skoka da nikome drugome ne padne na pamet – Cijela sam polomljena”

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Šokantni video snimio je trenutak kada je Leone dotrčao do ivice mola

Engleskinja Leone Morrison (21) poslala je važno upozorenje svim hrabrim plivačima nakon tragedije koja joj se dogodila na plaži u North Tynesideu, prenosi Daily Mail.

Nakon što je skočila u more sa mola, zadobila je tešku povredu – slomljene su joj obe potkoljenice jer je skočila u plitku vodu ne sluteći da se plima povukla.

Podijelila je snimak trenutka kada je skočila u more, uputivši upozorenje svim nesavjesnim roniocima da provjere dubinu mora prije izvođenja vodenih vratolomija.

Takođe je lakše povrijedila kičmu na molu u Cullercoatsu.

Ranije tog dana, Leone Morison i dvojica prijatelja skočili su sa mola visokog 4,5 metara. Međutim, kada se ponovo vratila na mol, plima se povukla i nije bila svjesna da pada u plićak.

Leone je nakon skoka slomila tibiju i fibulu, ali je uspjela da se odvuče do plaže, gdje je čekala da je hitna pomoć odveze u bolnicu. Ubrzo je operisana, a lekari su joj postavili metalnu šipku za podupiranje kolena.

Prilikom skoka slomila je i kičmu, a u kombinaciji sa kolenom je trebalo oko tri mjeseca da se izliječi.

Šokantan video snimio je trenutak kada je Leone potrčao do ivice mola prije nego što je skočio. Nakon uranjanja u vodu, snimanje se prekida i nastavlja u trenutku kada je Leone već na nosilima prima kisik.

U utorak je na TikToku podijelila video u kojem upozorava sve da provjere dubinu mora prije nego što skoče. Rekla je da se moglo završiti mnogo gore.

– Bio sam sa nekoliko prijatelja na plaži i videli smo ljude kako skaču sa pristaništa, pa smo pratili njihov put. Bilo je jako vruće. Skočili smo, a onda smo se kupali u moru. Još jedan naš prijatelj je uskočio, ali je izašao jer mu je bilo hladno. Svi smo izašli i vratili se do mjesta gdje je sjedila naša prijateljica, napisala je na TikToku.

– Hteo sam da skočim još jednom jer volim nalet adrenalina, ali kada sam skočio drugi put plima se povukla i bilo je mnogo pliće.

Udario sam u pijesak i lijeva noga mi se prepolovila. Uspio sam da se dovučem do obale, a onda mi je prišla medicinska sestra koja se zatekla. Ne mogu joj dovoljno zahvaliti. U početku nije mnogo boljelo jer je adrenalin dizao, ali sada je bol 8 na skali od 10, rekao je Leone.

Ona je istakla da je bl nepodnošljiva i da joj je potrebna još jedna operacija kako bi ponovo prohodala.

Njen video imao je 50.000 pregleda, hiljade lajkova i desetine komentara korisnika koji su joj poželjeli brz oporavak.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker