Nije htio razdvojiti braću i sestre: Samohrani otac usvojio petero djece

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Robert Carter krajem prošle godine odlučio je usvojiti tri dječaka – Roberta Jr., Giovannija i Kionatea, a tokom cijelog procesa saznao je da oni imaju i dvije sestre – Marionnu i Makaylu.

SDFGHJKLKJKHJGTRTGH

{module Oglas 2 – 2020}

Braća i sestre bili su razdvojeni šest mjeseci, a kada ih je Carter ponovno sve okupio, nisu mogli prestati plakati.

“Rastanak im je teško pao i dok sam gledao kako plaču i grle se, shvatio sam da ih moram sve uzeti sebi”, rekao je Robert. 

Počeo je raditi na tome da preseli u veću kuću kako bi imao uvjete za odgajanje petero djece, a 23. listopada cijeli proces posvajanja napokon je završio – petero braće i sestara službeno su postali Robertova djeca, prenosi UNILAD.

Ovaj samohrani otac iz Ohija iznenadio je voditeljicu slučaja, Stacey Barton koja je rekla da nikada nije vidjela da neko ko je sam usvoji toliko djece.

{module Oglas 1 – 2020}

“Bračni parovi znali su usvojiti šestero, sedmero djece, ali ovakvo iskustvo imam prvi put. Gospodin Carter pokazao je svima da je sposoban brinuti o djeci kojima je obitelj bila potrebna.”
Robertova želja da drži porodicu na okupu ima dirljivu pozadinu. Naime, njegova majka rodila je devetero djece, a kada je imao samo 12, odveli su ga u dom za nezbrinutu djecu – i razdvojili od braće i sestara. Neke od njih vidio je tek nakon 14 godina.

{module Oglas 0 – 2020}

“Prošao sam istu stvar i znam koliko im je bitno da budu jedni kraj drugih. Dječaci su stigli kod mene prije djevojčica i nisu prestajali pričati o njima. Presretan sam što sam postao njihov otac”, rekao je Robert.

Ispričao je i kako je proces privikavanja najteži bio za kćer Marionnu koja je u početku bila dosta distancirana od njega, ali onda je jednog jutra ušetala u sobu u rekla:

“Hvala ti što si nas primio i što brineš o nama kada naša prava mama ne može.”

Roberta su njezine riječi dirnule, a od tada su napokon poput pravog oca i kćerke.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker