Muškarac greškom kupio 1.000 kokoški putem online aukcije

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Steve Morrow nije imao pojma u šta se upušta kada je stavio pozamašnu ponudu na novozelandsku aukcijsku stranicu Trade Me. Aukcija je bila organizovana za prodaju 1.000 kokoški.

tzut67

{module Oglas 2019 – U članku 1}

Mala farma se zatvarala i bilo je potrebno pronaći dom za ove životinje i to hitno. Morrow je mislio da pobjednik aukcije može uzeti onoliko kokoški koliko želi, ali to nije bio slučaj.

“Kada se aukcija zatvorila pomislio sam kako je super što mogu uzeti onoliko kokoški koliko želim, ali kada sam razgovarao sa čovjekom shvatio sam da dobijam svih 1.000. Bio sam zapanjen”, rekao je Morrow.

Vlasniku je rekao kako je njegova reklama bila zbunjujuća, ali se on nije složio s tim. Istakao je kako je reklama u kojoj se tri puta spominje 1.000 kokoški vrlo jasna.

Sada Morrow pokušava pronaći novi dom za kokoške jer ih nema gdje smjestiti.

“On nije samo napravio grešku. Kontaktirao je utočište za životinje i oni su nam pomogli da kontaktiramo one koji su učestvovali u aukciji kako bi kokoškama pronašli siguran dom”, kazao je stari vlasnik.

Nakon što je postavio svoj slučaj na društvene mreže udomio je oko 700 kokoški. Za sebe je zadržao 20. Sada traži dom za njih još 280.

{module Oglas 2019 – U članku 2}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex