Mlada otkazala vjenčanje jer se zaručnik javno požalio zbog cijene vjenčanice

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Budući mladoženja izazvao je pravi haos i na internetu i u svom ljubavnom životu kada je napravio problem zbog cijene haljine koju je izabrala njegova zaručnica.

ghjgu5654

{module Oglas 2019 – U članku 1}

Objava koju je jedan korisnik Reddita napisao na ovoj platformi dovela ga je u ozbiljan problem. Naime, on je pisao o svom vjenčanju, a tom prilikom se požalio i na cijenu vjenčanice koju njegova zaručnica želi kupiti. Kako je ovom objavom izazvao veliku reakciju korisnika, ona je došla i do njegove buduće supruge, koja je, nakon što ju je pročitala, odlučila otkazati vjenčanje.

Korisnik koji se predstavio pravim imenom, Josh, na ovoj stranici prvo je pitao ljude je li on “loš čovjek što smatra da je izbor vjenčanice njegove zaručnice previše ekstravagantan i što joj je predložio alternativu”, a onda im je počeo objašnjavati kako je on mnogo racionalniji s novcem nego njegova buduća supruga.

{module Oglas 2019 – U članku 0}

“Vjenčanje je dogovoreno za srpanj, našli smo mjesto i skoro sve je sređeno. Ostalo je samo kupiti haljine za djeveruše i vjenčanicu. Oboje smo za vjenčanje izdvojili 10.000 dolara, sve je plaćeno i ostalo nam je još 6.000, koje smatram da bismo trebali dodati novcu koji smo planirali potrošiti na medeni mjesec. Mi nikad nismo bili ekstravagantni, a onda je došlo vrijeme da ona izabere vjenčanicu. Svjestan sam da je sve u vezi s vjenčanjem skupo, ali nisam očekivao da će htjeti platiti 950 dolara za vjenčanicu i 120 dolara za veo”, piše u ovoj objavi.

On nakon toga ističe da ih njegovo odijelo nije stajalo ništa i da je pronašao na internetu znatno povoljnije vjenčanice, koje joj je predložio kao zamjenu.

“Ja ću odjenuti stari smoking koji je moj otac nosio kada je ženio moju majku, samo sam ga malo doradio, a Emma ne može odjenuti vjenčanicu svoje majke, jer obje tvrde da se stil znatno promijenio, što je u redu. Na internetu sam na brzinu pretražio vjenčanice i vidio da je izbor veliki, kao i da ima mnogo vjenčanica sličnih onoj koju Emma želi, koje stoje od 50 do 100 dolara. Nije mi cilj škrtariti zbog vjenčanice koju će doslovno samo jednom odjenuti, nego smatram da je ludost dati za jednu vjenčanicu više od 1.000 dolara, osobito zato što bismo to mogli izdvojiti za medeni mjesec. Pokušavao sam joj pokazati neke vjenčanice na jednoj aplikaciji i nekim stranicama, ali joj se nijedna nije svidjela. Ona je veoma vitka, ali izgleda da želi vjenčanicu koja je napravljena posebno za nju”, napisao je Josh u nastavku.

{module Oglas 2019 – U članku 2}

Nakon toga je istaknuo da taj novac nije novac njegove zaručnice, jer će postati i njegov čim se budu vjenčali, čime je razbjesnio mnoge korisnike.

“Sve je prošlo veoma neugodno, jer sam rekao da neću dati toliki novac za vjenčanicu, a ona je tvrdila da daje svoj novac za nju, što i nije baš istina, jer ćemo se vjenčati i spojiti svoje financije. Onda se morala umiješati i njena majka, ponudila je da oni plate vjenčanicu, ali nije stvar u tome što si ju mi ne možemo priuštiti. To je vjenčanica! Na internetu postoje mnogo jeftinije vjenčanice! Mislio sam da će biti ushićena što sam otkrio jeftinije vjenčanice, koje izgledaju slično kao ona koju želi kupiti, ali se ona razbjesnila i uznemirila. Jesam li nešto pogrešno učinio, jer je nakon svađe oko vjenčanice Emma postala veoma hladna prema meni? Jučer mi je rekla da ako želim štedjeti na njenoj vjenčanici, ona mora ozbiljno razmisliti o tome jesmo li jedno za drugo. Šokiran sam što je to rekla zbog jedne haljine. Odgovorio sam joj da se ponaša kao malo bijesno dijete kojem ne daju igračku, zbog čega je ona otišla kod roditelja, koji su me zvali i rekli mi da sam šu*ak”, piše na kraju njegove objave.

Korisnici Reddita odmah su reagirali na ovo i većina njih se složila s izjavom mladinih roditelja, nazivajući Josha šu*kom, ali se priča ne završava ovdje.

Josh je kasnije napisao da je Emma odlučila otkazati vjenčanje kada je otkrila da se na Redditu piše o njoj, budući da je on osim svog imena otkrio i njeno pravo ime.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex