Mama objavila pismeni zadatak za koji je njen sin dobio 1+ i poručila “HAOS ĆU NAPRAVITI U ŠKOLI, tresem se od nervoze”, a ove reakcije nije očekivala: “Stop mama medvedima, razmaziše decu!”

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Majka jednog školarca objavila je njegov pismeni zadatak, besna zbog nedovoljne ocene.

Na Instagram stranici Podgorički vremeplov, na molbu majke, objavljen je pismeni zadatak njenog sina za koji je dobio nedovoljnu ocenu.

Kako prenosi ova Instagram stranica, majka je navodno uz sastav poslala i sledeću molbu:

“Da li mogu da Vas zamolim da objavite jedan pismeni dečiji iz nove Osnovne škole u Budvi. Dete ima sve petice, dete koje ne uči kuci samo sto čuje na času. Imao je koronu tri nedelje nije išao u skolu kad se vratio najbolje uradio u razredu test iz matematike.. Zbog naravno da su zaboravila deca i da pišu, ali je pustio maštu i izmišljao jer pati za tatom ja sam samohrana majka. Prvo mu je dala dvojku na testu na kojem sam našla dve greške sada 1. Nastavnica koja bi pre svega trebala biti pedagog i psiholog – piše majka, a ovako glasi sporni sastav:

Ja volim svoju porodicu

Ja volim svoju porodicu.

Moju porodicu čini moj tata, moj brat moja mama, moj pas i ja.

Ja volim svoju porodicu jer su uvek tu za mene. Naprimer jednom sam umalo upao u rupu koja je duga dva metra, ali me je brat uhvatio. Tako da sam mu se odužio na isti način. Penjali smo se na planinu i uhatio sam i mamu i njega kada su pali. Trenutno mi tata živi u srbiji, ali se ponekad vidimo preko telefona. Ja sam srećan u svojoj porodici, svi me vole a i ja njih – glasi sporan sastav.

– Napisala baš kako je on napisao sa tim gramatičkim greškama. Mešao je ćirilicu i latinicu, ali to je normalno dve godine maltene idu online.. Drže časove po pola sata deca su prepuštena roditeljima i privatnim časovima. Haos ću sada u školi napraviti tresem se od nervoze – zaključila je na kraju majka.

– Ajde mama odmori, valja ponekad i koja jedinica.

– Popij nešto obraza ti, nagrdićeš nekog. Čist primjer zašto nam djeca izrastaju u nasilnike i nerazumne ljude.

– Budite realni, i ovo 1+ je previše.

– Da, nastavnici su krivi što ti je dijete nepismeno, kako ne. Evo sad bi trebalo svaka njihova ocjena da se izloži sudu javnosti.

– Meša ćirilicu i latinicu? Kec ko kuća. Stop mama medvedima, razmaziše decu – poručuju joj u većini ljudi na stranici, mada ima i onih koji su na njenoj strani.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker