Majka je rodila ćerku svom sinu! Porodica oduševljeno dočekala djevojčicu (VIDEO)

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Amerikanci Jeff Hauck (33) i njegova supruga Kambrija (30) imali su priliku da dožive poseban trenutak – rođenje kćerke Hane, koju je nosila Džefova majka.

Naime, Nensi Hauk (56) sama je ponudila da nosi trudnoću svom sinu, nakon što su on i njegova supruga saznali da iz medicinskih razloga više neće moći da imaju djecu.

  • Ovo je izuzetno iskustvo, osjećam se veoma blagosloveno što sam donijela kćerku na svijet za svog sina – rekla je Nensi za People, dok je Džef istakao da se osjeća posebno što mu je majka pružila takvo iskustvo, i ističe da je nije bilo neobično za njega da bude sa njom u porođajnoj sali.
  • Koliko ljudi ima priliku da bude sa sopstvenom majkom tokom porođaja? – rekao je.

Džef i Kambrija su se vjenčali 2012. godine i od početka su imali problema da začnu dijete. Četiri godine su pokušavali prirodnim putem, a uz pomoć vještačke oplodnje dobili su bliznakinje Veru i Ajvu, koje do danas imaju dva brata blizanca, Dizela i Luku.

Četvorogodišnje djevojčice i trinaestomjesečni dječaci bili su san svojih roditelja, koji su oduvijek željeli da imaju između četvoro i šestoro djece.

Tokom prvog uzimanja jajne ćelije i oplodnje, par je imao sedam embriona na raspolaganju. Džefova majka je tada odlučila da joj predloži da nosi trudnoću, a doktorka je potvrdila da je uprkos godinama dovoljno zdrava i sposobna da rodi dijete.

Uprkos tome, Nensi je bila zabrinuta da li će sve ići po planu tokom trudnoće, pa su trudnoću pratili privatno prvih šest mjeseci.

Nakon porođaja, Nensi je objasnila da se izborila sa novim osjećanjima odvojenosti, jer dijete koje je rodila i dalje pripada njenom sinu i snahi.

Imam osjećaj praznine, ali sam veoma zahvalna na ovom divnom iskustvu – rekla je ona, a njen suprug Džejson je dodao da će uvijek imati posebnu vezu sa Hanom.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
1 Comment
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Hajrudin
Hajrudin
2 mjeseci ranije

Bolesno iskustvo.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
1
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker