Luksuz i tokom pandemije: Nosi zlatnu masku vrijednu 4.000 dolara

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Indijac Šankar Kurade privukao je pažnju kako lokalnog stanovništva tako i šire javnosti, kada je kao zaštitu u vrijeme korone počeo da nosi zlatnu masku za lice, čija je vrijednost skoro 4.000 dolara.

FDGH6Z57768

{module Oglas 1 – 2020}

“Do ideje da napravim zlatnu masku došao sam kada sam vidio čoveka koji je nosio srebrnu masku. Pošto ja volim zlato i zlatni nakit, teške lančiće i veliko prstenje pomislio sam zašto ne bi mogao da nosim i zlatnu masku. Zamolio sam svog lokalnog zlatara da mi napravi zlatnu masku. Maska je teška 2,5 kilograma, a koštala me je 289.000 rupija (3.869 dolara)“, rekao je Kurade, piše Sputnik.

Naveo je i da maska ima rupice koje mu omogućavaju nesmetano da diše, ali ukazao i da se i pored maske i dalje pridržava mjere fizičke distance.

“Maska ima male rupe zbog lakšeg disanja. Ali, što se tiče efikasnosti znam da je pored toga potrebno i distanciranje. Zato kad odlazim napolje, nosim zlatnu masku, ali također održavam i fizičku distancu”, rekao je on.
{source}<blockquote class=”twitter-tweet”><p lang=”en” dir=”ltr”>Shankar Kurade, a resident of India’s Maharashtra state has turned heads after wearing a solid gold face mask worth nearly $4,000 amid the ongoing <a href=”https://twitter.com/hashtag/COVID19?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw”>#COVID19</a> pandemic. He tells Sputnik that he still has to observe social distancing guidelines though <a href=”https://twitter.com/hashtag/India?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw”>#India</a> <a href=”https://t.co/9z90hsRSgm”>pic.twitter.com/9z90hsRSgm</a></p>&mdash; Sputnik Insight (@Sputnik_Insight) <a href=”https://twitter.com/Sputnik_Insight/status/1279379011026771968?ref_src=twsrc%5Etfw”>July 4, 2020</a></blockquote> <script async src=”https://platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>{/source}

{module Oglas 0 – 2020}
Kurade kaže da je u Maharaštri (država u Indiji) gdje živi, ljubav njegove porodice prema zlatu poznata, ali da je zlatna maska ipak privukla pažnju kako lokalnog stanovništva tako i medija.

“U centru pažnje sam kada se u javnosti pojavim sa zlatno maskom. Iako je u ovoj zemlji poznata fascinacija moje porodice zlatom, ipak zlatna maska je potpuno nešto novo i izaziva znatiželju kod mnogih”, rekao je Kurade.

U Indiji je od početka pandemije zabilježeno više od 650.000 koronavirusa

U Indiji je inače u petak zabeleženo više od 22.700 novozaraženih. Od početka epidemije, indijski zvaničnici za javno zdravstvo prijavili su više od 650.000 slučajeva zaraženih, a broj umrlih u ovoj zemlji je iznad 18.600.

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker