Lopov provalio u kuću UFC borca pa dobio batine: Jedna od najtežih borbi u mom životu

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

UFC borac Anthony Smith imao je psihički težak vikend iza sebe jer mu je u nedjelju ujutru lopov provalio u kuću, no zahvaljujući svojim borilačim vještinama uspio ga je savladati na kraju sačekati pomoć policije.

sdfghfdsdfghj

{module Oglas 2 – 2020}

Smith je u razgovoru za ESPN otkrio detalje pljačke rekavši da u prvom trenutku nije znao da li lopov ima neko hladno oružje kod sebe te da je smatrao kako ima najviše dvije minute da ga savlada.

“Nisam znao da li ima oružje kod sebe. Ljudi koji usred noći provale u vašu kuću obično imaju dobar razlog za to, a iskren da budem, očekivao sam pucnjavu ili da me ubode nožem. Shvatio sam da imam samo dvije minute prije nego mi se dogodi nešto loše, a smatram da nijedan normalan čovjek ne može da se bori protiv toga”, kazao je Smith.

Nakon toga, on je otkrio da je lopov unatoč snažnim udarcima nastavio da se bori protiv njega.

{module Oglas 1 – 2020}
“Primio je svaki udarac, svako koljeno i svaki lakat, ali je svejedno nastavio da se bori protiv mene. Ovo je bila jedna od najtežih borbi u mom životu i ušao sam u nju spreman čak i da umrem. U glavi mi je sve vrijeme bila činjenica da niko ne provaljuje u tuđu kući nenaoružan”, otkrio je Smith.

Prema pisanju engleskih medija, policija je uhapsila Lukea Habermana kojem će se suditi za kazneno djelo prvog stepena, a niko od Smithovih ukućana na kraju nije bio povrijeđen. On živi sa suprugom, njenom majkom i tri kćerke.

Smith je rekao da će se boriti protiv Glovera Teixeire na UFC-u 25. aprila, s tim da bi se ovaj događaj zbog pandemije koronavirusa mogao odgoditi.

{module Oglas 0 – 2020}

https://www.youtube.com/watch?v=cIam1mMEYKM&feature=emb_title

{source}
<!– You can place html anywhere within the source tags –>
<blockquote class=”twitter-tweet”><p lang=”en” dir=”ltr”>UFC fighter Anthony Smith fought off a man who broke into his home in the middle of the night before police arrived, per <a href=”https://twitter.com/arielhelwani?ref_src=twsrc%5Etfw”>@arielhelwani</a>.<br><br>His wife, three daughters and mother-in-law were unharmed.<br><br>&quot;I went into that fight ready to die.&quot; <a href=”https://t.co/1jnAjLR1g2″>pic.twitter.com/1jnAjLR1g2</a></p>&mdash; Bleacher Report (@BleacherReport) <a href=”https://twitter.com/BleacherReport/status/1247518832664522752?ref_src=twsrc%5Etfw”>April 7, 2020</a></blockquote> <script async src=”https://platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>

<script language=”javascript” type=”text/javascript”>
// You can place JavaScript like this

</script>
<?php
// You can place PHP like this

?>
{/source}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex