Turci postavljaju tunele za dezinfekciju u sklopu borbe protiv koronavirusa (VIDEO)

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Turska će, prema najavama bivšeg ministra energije i prirodnih resursa Mehmeta Hilmija Gülera, krenuti u serijsku proizvodnju tunela za dezinfekciju u sklopu borbe protiv pandemije koronavirusa.

fdfdghjkhgfdghjk

{module Oglas 2019 – U članku 2}

Tunel za dezinfekciju sa senzorima je, kako navodi Güler na Twitteru, u potpunosti funkcionalan kada je riječ o uništavanju štetnih organizama i ne ostavlja nikakve posljedice na ljudsko zdravlje.

Najavio je serijsku proizvodnju tunela za dezinfekciju AIRCOR52, kao i da će biti dostupni u svim javnim ustanovama u Turskoj, naročitom zdravstvenim.

{module Oglas 2019 – U članku 0}

{source}
<!– You can place html anywhere within the source tags –>
<blockquote class=”twitter-tweet”><p lang=”tr” dir=”ltr”>Türkiye&#39;de bir ilke imza atarak tamamen kendi imkânlarımızla <a href=”https://twitter.com/hashtag/koronavir%C3%BCs?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw”>#koronavirüs</a>&#39;e karşı geliştirip seri üretimine başladığımız AİRCOR52 DEZENFEKTE TÜNELİ ülkemize ve milletimize hayırlı olsun.<br><br>Bugünden itibaren başta sağlık kurumlarımız olmak üzere, tüm kamu kurumlarımızın emrindeyiz. <a href=”https://t.co/W6vcFUnNK5″>pic.twitter.com/W6vcFUnNK5</a></p>&mdash; Mehmet Hilmi Güler (@mhilmiguler) <a href=”https://twitter.com/mhilmiguler/status/1243163489293737988?ref_src=twsrc%5Etfw”>March 26, 2020</a></blockquote> <script async src=”https://platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>

<script language=”javascript” type=”text/javascript”>
// You can place JavaScript like this

</script>
<?php
// You can place PHP like this

?>
{/source}

{module Oglas 2019 – U članku 1}

Izvor:Klix

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.