DJEVOJKA POLUDJELA zbog ponašanja SNAHE I BRATA: “Dođu OVDJE NA 15 DANA iz Njemačke, a ono što uslijedi je PAKAO! Nemam više živaca da TRPIM OVO, vrhunac je…”

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Život sa širom porodicom pod istim krovom nikada nije dosadan – i to je jedino sigurno. I dok je nekima jednostavan i zabavan, i žive u relativnoj slozi, drugima međuljudski odnosi u takvoj zajednici mogu da budu mučni. Jedna Bosanka požalila se upravo na takvu – tešku porodičnu situaciju, odnosno na ponašanje svog brata i njegove žene.

Ona je na društvenoj mreži Reddit do tančina objasnila spornu situaciju, te je potražila sud i savet od ostalih korisnika.

“Kako se postaviti prema snaji koja ne želi da radi ništa po kući? Preterujem li u ovom razmišljanju? Imam brata i snahu (svi imamo oko 27 godina, ja sam žensko), koji dođu na godišnji 10-15 dana i u tom periodu je haos. Imaju malo dete, ali snaha postaje nepodnošljiva.

Nikad ne želi da počisti, čak ni kad jede. Mama napravi hranu, mama i ja postavimo sto i sve drugo, ona se najede pre svih nas, ode, legne i surfuje po netu, a mama i ja ponovo sve čistimo. Ima bebu od godinu dana i kad se dogodi da se beba ispovraća, opet mama ili ja čistimo za njima jer ona jednostavno ode. Uvek neki izgovori, da je boli stomak, da mora da spava, da je na godišnjem, itd. Ako je kupala dete u kupatilu, samo iznese dete i ostavi sve prljavo za sobom. Jedino što nekad napravi kafu i to je to, ali opet u čudu nekako nestane i onda ja moram sve čistiti. Ne pere odeću, ne suši, doslovno ništa, opet je sve na mami i meni. Naravno, ne pere ni sudove, niti učestvuje u troškovima. Vrhunac je kad su pripremili rođendan detetu kod nas u porodičnoj kući i skupili oko 50 ljudi. Slavlje je počelo u 12, a oni su se spakovali već u 17h i otišli nazad za Nemačku, nakon čega smo sve opet mama i ja morale da očistimo. Naravno, u svemu tome ona sedi i pazi dete, a mama i ja “služimo” njene prijatelje.

Kako da se ja postavim u ovome svemu, jer ne želim više da budem nečiji otirač, jer me niko od njih ne hrani, a počinje mi sve to ići na živce?”, zapitala se ova devojka iz BiH.

U komentarima su joj se javili brojni Redditovci – neki sa podrškom, neki sa sličnim situacijama, neki sa konkretnim savetima. Većina je njenu snaju okarakterisala kao “lenjivicu” i “nevaspitanu”, ali neki misle da problem i u njenom bratu koji očito nije vaspitan da sam pospremi za sobom.

“Kad oni najave godišnji i da će doći, zaključajte kuću i onda vi idite negde na godišnji”, bila je jedna od ideja za razrešenje ove situacije. Šta biste vi uradili na mestu ove devojke?

(Zena blic)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex