Deda je slučajno ostavio unuka (11) na parkingu na autoputu u Nemačkoj: Tek je kod kuće shvatio da ga nema

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Dečaka je na parkingu primetio vozač kamiona iz istočne Evrope. Nije znao njemački jezik, ali je uz pomoć člana porodice obavijestio policiju.

Muškarac (61) slučajno je ostavio unuka (11) na parkingu na autoputu u Njemačkoj. Deda i unuk bili su u zabavnom parku, a na povratku jedanaestogodišnjak je zaspao. Nakon pauze u kupatilu na parkingu, djed nije provjerio da li je unuk još u vozilu.

Primijetio je da ga nije bilo sve dok nije došao kući, otprilike sat vremena kasnije. Naime, i dječak je izašao iz vozila i ostao na parkingu dok se njegov djed udaljio, navodi časopis Fenix.

Muškarac je otišao u policijsku stanicu u Švandorfu i ispričao policajcima šta se dogodilo. Nije bio upoznat s područjem u kojem je stajao, pa je imao problema da opiše na kojem bi parkingu na autoputu mogao biti njegov unuk.

Dečaka je na parkingu primetio vozač kamiona iz istočne Evrope. Nije znao njemački jezik, ali je uz pomoć člana porodice obavijestio policiju. Djed je tada uspio pokupiti unuka od policije u Feuchtu.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker