Albanka sa Kosova traži porodicu Ramović: ”Prihvatili su nas kao svoje, pružili nam utočište i ljubav”

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Albanka rođena na Kosovu, a koja danas živi u New Yorku (SAD), putem društvene mreže Twitter pokušava pronaći porodicu koja je za vrijeme izbjeglištva pomogla njoj i njenoj porodici.

asdefrtghzthrewrthzthtrgee

{module Oglas 2019 – U članku 2}

– Tokom rata na Kosovu, moji roditelji i ja bili smo odvedeni u bosanski dom u Crnoj Gori. Nakon što smo pobjegli iz Crne Gore, nikada nismo bili u mogućnosti da komuniciramo sa ovom porodicom. Ova porodica je živjela u Rožajama, u selu Llovnic. Najstariji u to vrijeme bio je Adem Ramović, sa sinom po imenu Isuf Ramović. Prihvatili su nas kao svoje, pružali nam utočište, hranu i ljubav. Ako možete ovo podijeliti i nadam se pronaći ovu porodicu, to bi me učinilo vrlo sretnom – napisala je na Twitteru.

Njena objava je izazvala lavinu reakcija korisnika ove društvene mreže koji pokušavaju pronaći porodicu za kojom traga, a u kratkom je vremenskom periodu prikupila više od 300 dijeljenja.

{module Oglas 2019 – U članku 1}

{source}
<!– You can place html anywhere within the source tags –>
<blockquote class=”twitter-tweet”><p lang=”en” dir=”ltr”>During the war in Kosove, my parents and I were taken into a Bosnian home in Montenegro. After we fled Montenegro, we were never able to communicate with this family. This family lived in Rozhaje, in a village named Llovnic. The oldest at the time was Adem Ramovic</p>&mdash; yafav (@axexar) <a href=”https://twitter.com/axexar/status/1189267874604572673?ref_src=twsrc%5Etfw”>October 29, 2019</a></blockquote> <script async src=”https://platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>

<script language=”javascript” type=”text/javascript”>
// You can place JavaScript like this

</script>
<?php
// You can place PHP like this

?>
{/source}

{module Oglas 2019 – U članku 0}

Izvor.Faktor

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex