Šako Polumenta očekuje da po njemu nazovu barem jednu ulicu

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Svoj sam život poklonio svima, a posebno Crnoj Gori,

Folk pjevač iz Bijelog Polja Šako Polumenta kazao je da će možda jednog dana doživjeti da se nekad njegovim imenom nazove ulica u nekom gradu u Crnoj Gori.
– Svoj sam život poklonio svima, a posebno Crnoj Gori- kaže Šako.
Neskromna poruka došla je nakon sinoćnjeg Šakovog nastupa u jednom od podgoričkih poznatih hotela, gdje je pjevač bio oduševljen reakcijama publike.
– Podgorice, moj lijepi grade. Sinoć si mi blistala. Bila si najljepša, pjevalo se čak u svim kućama. Širom centra grada širila se ljubav, tako da je snagom najljepše energije i ljubavi sa moje strane poslata poruka da armija poštovalaca moje muzike ima veliku snagu ljubavi i sloge u ovoj zemlji- ushićen je Šako.
Kako kaže, dosta je bilo zaključavaenja i odlazaka najmilijih ljudi.
– Sam zagrljaj svih nas uz moje pjesme meni daje novu energiju i želju da nas to može još više zbližiti. Isto nebo grli i mene i vas. Hvala vam jer ste moja najveća nagrada. Oni koji moraju da nagrade moje muzičke skupove širom Crne Gore mi nisu ni potrebni, jer me nikad nisu ni nagradili, ni poštovali kao predstavnika ove lijepe zemlje tako da ste vi moje ogledalo uspjeha- poručio je folker.

Izvor: Dan

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker