OVO JE SESTRA EMINE JAHOVIĆ – Mnogi kažu da liče, ali su im profesije potpuno različite! Evo čime se Sabina bavi (FOTO)

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Pevačica Emina Jahović potiče iz lekarske porodice, a često na instagramu zna da objavi fotografiju mame Senije.

Ipak, Emina ima i stariju sestru Sabinu, koja je krenula stopama njihovih roditelja koji su radni vek proveli kao lekari. Majka je pedijatar, dok je otac koji je preminuo 1995. godine bio kardio hirurg.

U zvaničnoj biografiji Sabine Jahović navodi se da je rođena u Novom Pazaru, gde je stekla diplomu osnovne škole i gimnazije. Medicinski fakultet i specijalizaciju iz dečje psihologije završila je u Beogradu, da bi zatim deset godina radila u Dnevnoj bolnici za adolescente.

Deo psihoanalitičke edukacije stekla je u Italiji, a u međuvremenu je postala član brojnih svetskih foruma i asocijacija iz svoje struke. Danas radi u privatnoj praksi sa decom, adolescentima i odraslima.

Sestra Emine Jahović se ne eksponira u javnosti, na društvenim mrežama njena slika osvane tek ako je objavi Emina, koja ne krije koliko je ponosna na Sabininu uspešnu akademsku karijeru. Danas su jedna drugoj najveća podrška i oslonac, tačnije rečeno s godinama su postale bliže nego što su bile u detinjstvu.

– U bratu nikad nisam imala drugara, a ni u sestri. Prijatelji su mi bili, ali drugari ne. Otac je umro kad sam imala 11 godina i moj brat je odmah morao da preuzme ulogu oca. Imao je tri žene u kući, bila je nezgodna situacija u zemlji – ispričala je ranije Emina, dodajući da je i sestra prema njoj imala odnos kao da joj je majka.

– Sada, kada smo svo troje odrasli ljudi koji imaju svoju decu, sada smo počeli da se družimo. (Blic)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker