“MILI, DALJE MORAŠ SAM” Ove stihove je Marina posvetila Dženanovom rahmetli bratu, on nema snage da je peva uživo

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Marina Tucaković je mnogobrojnim pevačima naše estrade napisala pesme koje su ih proslavile. Neke su nastale po istinitim događajima a neke kao sećanje na bliske ljude. Tako je Dženanu Lončareviću pripala pesma koju izuzetno retko peva jer mu budi velike emocije.

Marina je za Dženana napisala pesmu “Strah me da te sanjam”, koja je nastala 2009. godine, manje od godinu dana od smrti njegovog brata.

Dženan je jednom prilikom izjavio da je Marina ove stihove napisala specijalno za njega ali da on nema snage da ih peva.

“Trudim se da je ne pevam, najiskrenije. Jako, jako retko je pevam”, rekao je Dženan u emisiji “Premijera”.

Pogledajte kako glase stihovi:

“Bar noćas nemoj nigde daleko. E, da sam onda rekao to… Kad bi tad bilo sad, da mi Bog da šansu tu, pa da vidim s neba poruku, ne bi svanuo dan što na dobro ne sluti; dan zbog kog ne vredi ustati… Nekad me strah da te zovem jer znam da nećeš me čuti. Nemam ja godine tvoje da me tuga ne zna ubiti. Nekad me strah da te sanjam. Iz svakog sna još se budim. Nemam ja mrvu tvoje hrabrosti, pa do jutra ne smem zaspati. Nemam ja od tebe ni pozdrava, ni saveta da ga poslušam, kada kažeš ‘Mali, dalje moraš sam…”

Izvor:Blic

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker