Isak Šabanović o rodnom mjestu: Dobro su se sjetili da se u Bijelom Polju ponose sa mnom, sad svi zovu

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

“Lagali mi ili ne, Bijelo Polje nije verovalo u mene”, kaže Isak

ghkghkugz

{module Oglas 1 – 2020}

Ime Isak Šabanović (25) sada je mnogima poznato, nakon “buma” koji je ovak momak napravio pojavljivanjem i nastupom u Zvezdama Granda.

Isak je iz Bijelog Polja, ali svoj grad ne štedi, već iskreno priznaje kakav mu je život tamo bio pre i posle javnog nastupa i uspeha u pomenutom takmičenju.

Naime, prvo je na komentar da ga u Bijelom Polju svi hvale, rekao:

– Pa dobro su se setili! (smeh)

– Drago mi je da sad mogu s mirom izaći u Bijelo Polje. Nisi uzeo obraz svojih. Samo se treba sad smiriti, biti na zemlji i biti svestan ovoga. Ja još nisam svestan nekih stvari. Meni se u manje od 24 sata promenio ceo život – istakao je Šabanović u razgovoru za “Probudi se”.

{module Oglas 0 – 2020}

Potom je, u drugom intervju, rekao:

 Lagali mi ili ne, Bijelo Polje nije verovalo u mene. Nikako. Osim neki izuzeci, prijatelji, komšije… Sad kad sam napravio ovo što sam napravio onda zovu svi, čestitaju, što im hvala. Onda me je nazvao gazda jednog lokala, kaže “Ja sam samo nazvao da ti se izvinim”. Kako su mi rekli, “osvetlao si obraz”. Ajde, ako jesam, Bogu hvala. Ja sam bio njima samo “onaj Isak što vrišti”.

– Da se ogradim malo, ne kažem da me je Bijelo Polje mrškalo. Imao sam svoju ekipu koja mi je rekla što se negde ne prijaviš… Zato sam se i preselio u Podgoricu, da ne bih dolazio ovamo. Nikom ništa ne zameram, niti je meni ikad bilo krivo. Kažu, najteže je biti pop u svom selu. Mogao sam i pre prošetati mirno, nije ništa strašno, ali sad kad mi kažu “bravo, svaka ti čast…” – istakao je Šabanović za Alo!.

U velikom razgovoru za Telegraf Jetset, odmah nakon spektakla u Zvezdama Granda, Isak je rekao da je mislio da je “Grand folkloraj”, govorio je o Jeleni Karleuši, čega se plašio, te da li postoji šansa da u nekom od narednih krugova otpeva neki narodnjak.

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker