ISAK ŠABANOVIĆ: ”Mislim da ne pripadam estradi, svakakve komentare ljudi pišu, ne mogu da se nosim s tim”

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Valjda me je sve stiglo, šta god da uradim ništa ne valja, a svarno se trudim. Čekam i tu američku turneju, ima i posla. Ali te priče, ne mogu više narodu da objašnjavam, poručio je roker

Pjevači tvrde da je možda i najteža stvar u estradnom svijetu izaći na kraj sa hejterima i lošim komentarima.

Iako kažu “za dobrim konjem prašina se diže”, mnogi se sa ovim ne mogu složiti. Upravo to se dešava Isaku Šabanoviću koji ne krije da se sve teže nosi sa lošim komentarima.

Čitam komentare, iako to u životu nisam radio. Ali tako me je nešto puklo sada, da sam počeo da čitam. Naravno ima dobrih, ali i onih loših. Pročitao sam da mi kažu ‘Konju!’, ‘Magarče’, počeo je Isak priču, a onda otkrio da mu uprkos slavi i armiji fanova koju ima prvi put pada na pamet da se povuče sa scene.

Ja bih volio da mogu da progutam, ali mi ne ide. Ne znam majke mi, nisam nikada o tome razmišljao, koliko sad razmišljam da se povučem. Uf, uff, ali čupam se, neću, neću. Mislim da ne pripadam estradi, ja kada nešto progovorim ništa ne valja, a kada ćutim svima je dobro, rekao je Šabanović.

Činjenica je da Isaka ovakvog do sada nismo vidjeli, ali sudeći po njegovim reakcijama rekli bismo da mu je neko opasno stao na žulj.

– Valjda me je sve stiglo, šta god da uradim ništa ne valja, a svarno se trudim. Čekam i tu američku turneju, ima i posla. Ali te priče, ne mogu više narodu da objašnjavam, poručio je roker, prenosi Grand.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker