Halid Muslimović bivšoj ljubavnici dužan 67.000 eura, a državi 160.000 eura : Izgubio još jedan sudski spor

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Pevač Halid Muslimović, kako prenose domaći mediji, državi Bosni i Hercegovini i poveriteljima navodno duguje 325.000 maraka, što bi u protivvrednosti bilo oko 160.000 evra.

Naime, kako dalje prenose domaći mediji, Okružni sud u Prijedoru, okončao je prekršajni postupak u diskografskoj kući “Haliks rekords”, koju je vodio poznati pevač. Inače, ranije ove godine pokrenut je prekršajni postupak, koji je ubrzo okončan jer preduzeće nije imalo imovinu koja je mogla da se unovči, piše “Skandal”.

– Poverioci nisu bili zainteresovani da uplate predujam za vođenje stečajnog postupka, a bez novca nema uslova da se on vodi, pa je zaključen – izjavio je izvor za gorepomenuti portal.

Navodno najveći poverioci su bili Poreska uprava Republike Srpske, Uprava za indirektno oporezivanje BiH, kao i Elektrodistribucija. U sudu su, za gorepomenuti portal, podsetili da je Zakonom o stečaju propisano da, ako se ispostavi da stečajna masa nije dovoljna za pokriće troškova stečajnog postupka, stečajni sudija mora da zaključi postupak.

U diskografskoj kući “Haliks rekords” Muslimović je snimao svoje pesme i sarađivao s manje poznatim pevačima. Računi su godinama bili blokirani, a najbolje je poslovala 2016, kada je prijavljena dobit od čak 650.000 evra, piše “Skandal”.

Ipak, uprkos dugovima i problemima na sve strane, Muslimović sprema koncert povodom 40 godina muzičke karijere.

Da podsetimo, osim diskografske kuće, Halid je kako su pisali domaći mediji, navodno izgubio bitku na sudu i protiv ljubavnice Sonje Bašić, kojoj je dužan da isplati dug od 67.000 evra. Sud je doneo presudu pre dve godine, kojom je naloženo da Halid isplati ljubavnici sve do poslednjeg dinara, piše “Kurir”.

(Kurir, Blic)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.