Halid Bešlić: U životu nisam kafu napravio, nije muško tu da kuha

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Halid Bešlić bio je gost emisije IN Magazin na hrvatskoj Novoj televiziji, u kojoj je govorio o svojoj operaciji i povratku nastupima, ali priznao da nikad nije napravio kafu kazavši da je “s te strane pravi Bosanac”.

Bešlić je nedavno imao operaciju gdje mu je ugrađen stent, a za IN Magazin je otkrio da je već nakon 10 dana od zahvata počeo pjevati jer je imao zakazane svirke.

“Doktor je rekao prvih sedam je dana bitno”, kazao je Halid pojasnivši da mu je doktor preporučio da odmara nekih 20 dana, ali da mu je nakon 10 poručio: “Pjevaj!”.

“Ugradnja stenta je rutinska operacija. Imao sam sreće jer sam na vrijeme otišao ljekaru. Imao bih problem da sam imao udar, ali simptomi su bili takvi da sam otišao doktoru kojeg poznajem i on je odmah vidio da sam začepljenje imao veliko arterije srčane, odmah na stol, stent i to je to. Gledaš onaj ekran, njih dvojica su bili oba moji prijatelji, rekao sam ne dajte me. Oni se smiju”, otkrio je.

Govoreći o oporavku nakon operacije kazao je kako mu najveću pomoć u brizi oko zdravlja i dalje pruža supruga Sejda.

“Ona je dio mene, mi smo svaki dan zajedno. Ja inače nisam nikad kafu napravio u životu, za te stvari je ona zadužena, baklave, kafe…”, ispričao je.

“S te strane sam pravi Bosanac, mi kažemo nije muško tu da kuha, a sad je došlo moderno vrijeme da se muškarci hvale da dobro kuhaju, u moje vrijeme smo ih zvali papučarima, ako si sklon kuhinji papučar, žena ti komandira. Kako starimo, sve smo vezaniji, pregrmili smo sve one probleme i sad smo u fazi nema kud, tjeraj do kraja. Kad provedeš sa ženom 40, 50 godina ne može niko biti preči od nje, to se nekako samo stvori”, kazao je Halid.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex