”Izneću dokaze da je KORONU NAPRAVIO ČOVEK”: Ponovo se oglasila odbegla doktorka koja tvrdi da Peking KRIJE ISTINU O VIRUSU

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Kineska virološkinja, koja je pobegla iz rodne zemlje nakon što je javno rekla da je Peking prikrivao činjenicu da se korona virus širi među ljudima, sada tvrdi da će izneti dokaze da je virus kreiran od strane čoveka.

hrthrthwtht

{module Oglas 1 – 2020}

Ugledna doktorka Li Meng Jan, koja se specijalizovala za virologiju i imunologiju u hongkonškoj Školi javnog zdravlja, tvrdi je da je Peking dobro znao za korona virus i pre nego što su se pojavili izveštaji o prvim slučajevima zaražavanja.

Ona je pod pretnjama bila prinuđena da pobegne iz Hongkonga u Ameriku, a juče se oglasila sa tajne lokacije i iznela nove informacije.

Li Meng kaže da su izveštaji da je korona virus nastao na pijaci u Vuhanu “dimna zavesa“ i da planira da objavi izveštaj koji, kako tvrdi, dokazuje da je virus čovek stvorio.

– Ovaj virus nije iz prirode. Dolazi iz laboratorije u Vuhanu. Sekvenca genoma je poput otiska ljudskog prsta i na osnovu toga možete identifikovati ove stvari. Кoristiću ove dokaze da kažem ljudima zašto je ovo došlo iz laboratorije u Кini, zašto su oni ti koji su to napravili – rekla je doktorka.

{module Oglas 0 – 2020}

Dodaje da će svako, čak i ako nema znanje iz biologije, moći sam da pročita, proveri, identifikuje i verifikuje njen izveštaj, prenosi “Dejli mejl”.

Tvrdi je da su informacije koje je prikupila pre nego što je pobegla iz zemlje izbrisane iz vladinih baza podataka i da je njenim kolegama naređeno da “šire glasine o njoj”.

– Izbrisali su sve moje podatke, a takođe su rekli ljudima da šire glasine o meni, da sam lažov, da ne znam ništa… Pokušaće da kontrolišu moju porodicu i prijatelje – rekla je,

Virološkinja je radila na prestižnom hongkonškom univerzitetu, jednom od vodećih svetskih centara za istraživanje zaraznih bolesti i ključnom delu globalne epidemiološke mreže Svetske zdravstvene organizacije (SZO).

Li Meng kaže da je bila jedna od prvih naučnika koji su proučavali korona virus, a tvrdi da je krajem decembra 2019. od njenog supervizora na univerzitetu zatraženo da istraži čudnu grupu slučajeva sličnih SARS-u koji su se pojavili u kontinentalnoj Кini.

Кroz svoje medicinske i naučne kontakte, ona tvrdi da je slučajno naišla na “zataškavanje epskih razmera”, ali njeni dokazi o prenošenju virusa među ljudima i tvrdnje da je Peking namerno iskrivio detalje o poreklu virusa jednostavno su ignorisani.

Кako je broj žrtava porastao, doktorka je smatrala da ima moralnu i naučnu dužnost da uzbuni javnost, a nakon toga je pobegla u Ameriku u strahu za svoj život.

– Bila sam doktor medicine. Radila sa gomilom vrhunskih svetskih stručnjaka i pošto sam diplomirala u kontinentalnoj Кini, meni je dodeljena tajna istraga o novoj upali pluća u Vuhanu. Sve što sam otkrila prijavila sam svojim nadređenima, ali pošto niko nije reagovao, nisam mogla da ćutim, iako sam se plašila kineske vlade – ispričala je.

{module Oglas 2 – 2020}

Kako kaže, ona nije bila jedini medicinski radnik koji je želeo da javnosti predoči istinu o korona virusu. Osam doktora uhapšeno je 23. januara zbog upozorenja o korona virusu koje su delili na društvenim mrežama, navodeći da “šire neistine”. Zatim je jedan od uzbunjivača, dr Li Venlijang preminuo 7. februara.

Kineske vlasti su napale njen ugled i reputaciju, diskreditujući njene tvrdnje. U sklopu toga, Univerzitet Hongkonga oglasio se saopštenjem u kom se navodi da njena izjava nema veze sa ključnim činjenicama.

– Dr Jan nikada nije vršila istraživanje prenosa virusa sa čoveka na čoveka u periodu od decembra 2019. do januara 2020. godine. Želimo da istaknemo da je dr Jan možda preuveličala činjenice koje nemaju naučno uporište, te da su obične glasine – navodi se u saopštenju. (Blic)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker