Ulcinj – Buka, prostitucija i droga tjeraju goste s Male plaže

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

“Ovo nema veze s turizmom, gosti nam bježe s Male plaže. Problem je i što će jedino i samo Gani Resulbegović dići glas i javno reći da nam buka ruši i imidž i turizam. Jer ovo ne može na dobro da nam se vrati”

Iako zvanični podaci pokazuju da je sezona u Ulcinju bolja od prethodne, na Pristanu i u Starom gradu nijesu zadovoljni.

“Još se nijesam upisao ove godine (izdao smještaj)”, kaže mještanin Pinješa čija je kuća od Male plaže udaljena nešto više od 100 metara.

Razočarenje sezonom ne krije ni vlasnik elitnog hotela Palata Venecija u Starom gradu Gani Resulbegović.

“Neki hoteli u Ulcinjskom polju i na Velikoj plaži imaju značajno jače cijene od nas, ali su puni, a mi skoro prazni. Možda se pitate zašto? Evo ću vam reći – razlog je buka s Pristana, decibeli znatno iznad dozvoljenih, neshvatljivi vatrometi, prostitucija, droga, a nema vlasti pa ni kontrole”, kaže Resulbegović, koji je i zakupac dijela Male plaže.

Tvrdi da sezona do sada nije ni na približnom nivou kao prethodne godine, ni na kupalištu ni u hotelu.

“Ovo nema veze s turizmom, gosti nam bježe s Male plaže. Problem je i što će jedino i samo Gani Resulbegović dići glas i javno reći da nam buka ruši i imidž i turizam. Jer ovo ne može na dobro da nam se vrati”, ogorčeno kaže.

U Ulcinju, prema podacima od prije dva dana Turističke organizacije, zvanično boravi 24.623 gosta, što je za skoro tri odsto više nego lani.

Dominiraju inostrani turisti kojih je 23.842, dok je domaćih 521.

U hotelima trenutno odmaraju 5.823 gosta, ili 24 odsto više nego lani, u kampovima 582 ili 18 odsto više, a u odmaralištima 282 ili pet odsto više u odnosu na prethodnu godinu.

Minus od tri odsto bilježi privatni smještaj u kom boravi 17.576 turista.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

1 Comment
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Samir
Samir
1 godina ranije

Albanska posla

1
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker