Pravi muškarci od partnerke ne traže ove stvari

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Svaka veza ima svoje uspone i padove, a kompromisi su često jedan od sastavnih djelova svake veze i braka. Ipak, ukoliko od svoje partnerke zahtijevate sljedeće stvari, zapitajte se – šta ona treba da radi sa vama.

Da vam priča o prethodnim ljubavima

Ako je ona ekstrovertna osoba i dijeli sve sa drugima, sve je u redu, ali nije ako osjeća pritisak da priča o svojoj intimnoj istoriji. Pravo je svake osobe da ostavi detalje svoje seksualne prošlosti u prošlosti.

Da pređe preko vaših izliva bijesa

Intimnost se gradi na sposobnosti da se u vezi osjećate dovoljno sigurno da možete da pokažete ranjivost i autentičnost. Nemate pravo da tražite da neko prihvati vašu ljutnju i nervozu zato što ste imali težak dan ili ste pod stresom. To rezultira osjećajem anksioznosti i odbojnosti u vezi.

Da minimizuje svoja dostignuća

Ljubomora je česta u ljubavnim vezama. Ako ste nesigurni i zato tražite od svoje partnerke da umanji svoje uspjehe, ništa nećete postići. Ako ona postane inferiorna verzija sebe, umanjenih kvaliteta, to neće donijeti radost nikome, niti će vam pomoći da zadovoljite svoj ego.

Da prestane da plače

Nemate pravo da partnerki branite da priča o svojim osjećanjima. Zadržavati stvari u sebi je toksično, a razgovor o problemima pomaže da se dođe do korijena problema. Razgovor nikad nije zvocanje ako mu pristupite na konstruktivan način.

Da joj kontrolišete telefon

Zahtjev da pregledate partnerkin telefon ogromno je narušavanje privatnosti i prelazak ličnih granica. To ukazuje na velike probleme sa povjerenjem u vezi, na kojima treba raditi. Povjerenje je osnova za zdrav odnos pun uzajamnog poštovanja. Ako nema povjerenja, nema govora o pravoj vezi.

Da utičete na njen posao

Nemate pravo da zahtijevate od partnerke da napusti svoj posao i odrekne se finansijske nezavisnosti. To je put ka velikim problemima..

Da bira između vas i njene porodice

Nikad niko nikoga ne treba da dovodi u poziciju da bira između partnera i porodice. Ako postoji konflikt i izgleda nerješiv, partnerka ima pravo da odabere na koji način će prihvatiti tu situaciju, ali nikako ne smije biti prinuđena da se odrekne jednog odnosa zbog drugog.

Da vas prihvata po svaku cijenu

Nemate pravo da tražite od nekoga da ostane u odnosu u kojem više nema ljubavi, vjernosti i prisutno je maltretiranje. Ako ne ispunjavate svoje obaveze i dužnosti, nije u redu da očekuje ljubav i vjernost sa druge strane. Ljudi ostaju u vezi, jer ne žele neuspjeh. Najveći je neuspjeh je ostati u vezi u kojoj niste srećni.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker