Pet znakova da se vaša veza bliži kraju

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Ljubavne veze se u stvarnom životu ne razvijaju na filmski način. Početna faza može biti teška i ključna je za nastavak veze. Međutim, u bilo kojem trenutku tokom veze mogu se pojaviti znakovi da veza ne ide u smjeru u kojem biste željeli.

Važno je uočiti jesu li to problemi koje možete prevazići ili je vrijeme za odlazak.

Hronični nemar

Nema goreg nego se uzbuđeno spremati za spoj koji će druga strana hladno odgoditi i to samo sat vremena prije dogovorenog termina. Najčešće obrazloženje je da je nešto iskrsnulo. Osim hitne situacije ili zdravstvenog problema, nema razloga da neko bude tako nemaran prema vašem vremenu.

Manjak zajedničkih vrijednosti

Ako tražite dugoročnog partnera, nužno je usporediti koje vrijednosti dijelite. Ako na prvo mjesto stavljate porodicu, vrlo je vjerojatno da nećete ostvariti uspješnu zajednicu s nekim kome to nije prioritet. Isto vrijedi i za osnovne stvari poput ambicije, želje za djecom, vjernosti, političkih uvjerenja, vjere i osjećaja za avanturu.

Iako se sigurno nećete slagati u svemu, razmislite slažete li se u onim stvarima koje su vam najvažnije. U suprotnom, veza bi mogla biti problematična. Teško je rješavati problem ako vaš partner želi nešto posve drugačije.

Niste preboljeli bivše

Neko ko još gaji osjećaje prema bivšim partnerima vjerojatno u životu neće imati prostora za vas, barem ne u ovom trenutku. Ako se nadate vezi sa nekim ko živi u prošlosti, to je uzaludan posao.

Ne svađate se na fer način

Svađe su normalan dio svakog odnosa, ali najvažnije je kako se s njima nosite. Ako se na partnera obrecnete baš svaki put kad je napravio nešto pogrešno, to nije zdravo. Dobra komunikacija je temelj za zdravu vezu. Kako se svađate s partnerom pokazuje razinu vaših komunikacijskih sposobnosti.

Nema povjerenja

Povjerenje je sidro koje drži vezu i bez njega nemate dojam da je partner aktivan sudionik vašeg odnosa. Kad nedostaje povjerenje ili je ono na vrlo niskoj razini, budućnost veze za oba partnera je bolna, frustrirajuća i teška te bez perspektive. Ako ne možete partnera držati za riječ ili ustanoviti je li iskren, to nije veza u kojoj želite biti.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker