Objavila snimak sa svadbe i najavila razvod: “Pogledajte šta moj muž radi na našoj svadbi”

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Žene vrlo dobro znaju koliko su fudbalske i košarkaške utakmice važne muškarcima. Tih 90 i 40 minuta su samo njihovi i uglavnom biraju da ih provedu s društvom s kojim će navijati.

Koliko su im utakmice važne, potvrdio je momak po imenu Blejk Rasel. Naime, Blejk je na sopstvenoj svadbi gledao utakmicu, a da stvar bude još gora, fudbalski meč je gledao i na svadbi svog brata.

Njegova žena Danijela je objavila video-snimak na kom se vidi kako Blejk glumi da gleda u tortu, a zapravo na telefonu gleda fudbalsku utakmicu.

Od njihovog venčanja je prošlo dve godine, a njegova supruga Danijela odlučila je da objavi video-snimak na TikTok-u, gde je istakla kako bi volela da su se neke stvari promenile, ali da je to daleko od istine.

@daniandblake

#stitch with @daniandblake 2 years later, at my brothers wedding 🤦🏻‍♀️ #wedding #fail #daniandblake #marriage

♬ original sound – Dani and Blake

Kada sam videla da gleda utakmicu na našoj svadbi, stvarno sam htela da se razvedem. Međutim, nisam i pogledajte šta moj muž radi radi na venčanju svog brata. Da li se razvesti, jer je nepopopravljiv – napisala je ova žena.

Komentari ispod njenog snimka su se nizali, a žene su branile nju, a muškarci Blejka.

– Ja bih odmah ostavila muža da je na našoj svadbi gledao utakmicu – napisala je jedna žena.

– U pitanju su ključne utakmice, ne treba da mu zameraš – dodao je jedan muškarac.

(Telegraf.rs)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
1 Comment
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Naomi Samuel
Naomi Samuel
3 mjeseci ranije

Bok, ovdje sam kako bih cijelom svijetu proširila ovu dobru vijest o tome kako sam vratila ljubav svom mužu. Bio sam izbezumljen kada me ljubav ostavila zbog druge djevojke prošli mjesec, ali kada sam pronašao prijatelja koji me upoznao s doktorom APATA, velikim glasnikom, razgovarao sam s njim o svom problemu, o tome kako me je muž ostavio i kako trebam dobiti posao u vrlo velikoj tvrtki. Samo mi je rekao da sam došao na pravo mjesto da ću dobiti ono što mi srce želi bez ikakvih nuspojava. Rekao mi je što trebam učiniti, nakon što je to bilo učinjeno, sljedeća dva dana, moja me ljubav zvala na telefon i govorila mi izgovore da živim prije sada i sljedeći tjedan nakon što me je moja ljubav pozvala da molim za oproštenje, bio sam pozvan na razgovor u željenu tvrtku. Morao sam raditi kao nadzornik. Toliko sam sretan i ushićen da moram reći cijelom svijetu kako mi je dr. Apata pomogao da ispunim želju svom srcu. Dr Apata je stručnjak za sve vrste čarolija i dobre magije. Ako trebate bilo kakvu pomoć, kontaktirajte dr. Apatu na sljedeću adresu e-pošte: {drapata4@gmail.com} ili ga možete dobiti putem WhatsAppa i Vibera na broj +1(425) 477-2744, želim vam sve najbolje

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
1
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker