Dva restorana u Splitu poslužuju hranu na golim djevojkama, cijena jela dostiže 166 Eura

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Splitski restorani Olive Tree i Roof 66 / Fetish, Food & Meu u ponudi imaju serviranje sushija na nagim djevojkama. Na njihovom meniju ova usluga je upisana kao umjetnički performans dekoriranja i jedenja sushija s tijela.

Cijena za ovu uslugu nije baš za svačiji džep. Za ovakav objed u dva splitska restorana morati ćete izdvojiti oko 166 eura po osobi, a cijena zavisi od vremena posjete ovog restorana.

Oba restorana u vlasništvu su iste kompanije, a nalaze se na dva kraja splitske Rive. U skladu s raspoloženju i ukusima platežno moćne klijentele, ova egzotična seansa se može odvijati ‘na spektakularnoj pitoresknoj lokaciji u srcu Splita s pogledom na splitsku luku i Rivu, Dioklecijanovu palaču i Marjan’ ili ‘na bastionu Bernardi u vizualno stiliziranim prostoru koji kreira opuštenu atmosferu s neočekivanim elementima koji potiču na interakciju.

Olive Tree je otvoren još 2016. godine, a tad je na društvenim mrežama osvanuo i oglas za ovu vrstu posla.”Glumi se stalak za hranu na stolu. Leži se dva puta po sat vremena dok gosti skupe hranu pa se odlazi u backstage dok se pripremi druga postava. Ne mora se biti potpuno gola, intimni dijelovi mogu biti pokriveni naljepnicama i listićima. Uslov je, naravno, izuzetno zgodna hostesa. Honorar po trosatnom performansu skoro 200 eura, plaćen put i smještaj”, pisalo je u oglasu.

Serviranje sushija na nago tijelo žene poznata je već odavno u Japanu i to kao nyotaimori. Ako je riječ o muškom tijelu, onda se zove nantaimori. (Klix)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
1 Comment
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Spp samo pravo
Spp samo pravo
11 mjeseci ranije

Jako moralna vijest..udarna vijest..fascinirajuce.. ….hodze iz izus-a su ušle u totalno posrnuce…ulema koja pušta ovakve vijesti, je ulema, koja ima snage da digne ruku na svoj narod.i dizala je,.udarala je i rušila svoj narod…

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
1
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker