Uzeo porodiljsko odsustvo umjesto supruge: “Ništa strašno, kao odmor i igra” VIDEO

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Nenad Cakić odlučio je da ode na porodiljsko bolovanje i pomogne svojoj supruzi u odgajanju dece. Njegov život je sada mnogo drugačiji, osim što je vodio računa o svojoj deci, on je postao i influenser.

Posle porođaja, žene su te koje odlaze na porodiljsko bolovanje kako bi brinule o bebi, a otac Nenad Cakić je pravi dokaz toga da su vremena počela da se menjanju.

Vladetin, Ilijin i Ilinkin tata se “menjao” sa svojom suprugom, i od kuće brine o njihovo troje dece.

“Situacija se veoma zakomplikovala u kući i došao sam na ideju da ona ima neki luft i da se vrati u normalu. Dokazao sam da to nije ništa strašno, već neki odmor i igra sa decom”, rekao je Cakić za TV Prva.

Na pitanje koji mu je bio najgori i najbolji dan na porodiljskom, imao je samo jedan odgovor – prvi.

“Taj prvi dan je bio najbolji jer nisam ustao da idem na posao, bio sam sa svojom decom, a najgori je postao popodne jer sam shvatio na šta će ovo da liči”, rekao je ovaj srećni tata, a sada i influenser.

Ova uloga ga je promenila, te kaže da je postao mnogo informisaniji oko ishrane svoje dece, ali i mnogo strpljiviji. Dodaje da u početku nije baš umeo da se snađe oko pripreme obroka, ali da je vremenom i to usavršio.

Kvalitet dana koij provede sa decom, kaže, zavisi od toga kako su raspoloženi. Takođe navodi i da su nemirniji kada su svi ukućani na broju ili im dođu gosti.

Navodi da je njegov profil “Tata na kub” nastao iz ljubavi.

“Ja sam pričao svojoj ženi, e trebalo bi ovo, ono… Onda je ona rekla uzmi napravi profil pa pričaj nekom drugom, tako da sam to i uradio. Kada si na porodiljskom, jedini izlaz u svet je profil”, rekao je on.

Detaljnije u video prilogu:

Izvor:b92/TvPrva

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker